BÀSQUET

Marc Gasol no començarà la temporada amb el Bàsquet Girona, però no descarta jugar més endavant

El pivot i president del club revela que li està costant «més del que m’esperava prendre la decisió definitiva»

Marc Gasol no començarà la temporada amb el Bàsquet Girona, però no descarta jugar més endavant
2
Es llegeix en minuts

Marc Gasol ha revelat avui, en una entrevista publicada pel Bàsquet Girona, part del seu futur més immediat. La gran incògnita per als aficionats era saber si aquesta temporada el pivot i president continuaria compaginant els dos càrrecs, a la pista i als despatxos, o si, per contra, es retirava com a jugador. Doncs de moment Gasol ha escollit el camí del mig. D’entrada no començarà formant part de la plantilla que obrirà la lliga a València el 23 de setembre, però tampoc descarta, més endavant, tornar a vestir-se de curt.

D’aquesta manera, Gasol, de 38 anys, de moment no formarà part de l’equip, però tampoc es retira oficialment, perquè deixa oberta la possibilitat de tornar a la pista en els pròxims mesos. «El que sé segur és que no començaré la temporada. M’està costant molt més del que m’esperava prendre la decisió. Està sent un exercici introspectiu més complicat del que preveia. El més intel·ligent ara mateix és no començar la temporada i després ja veurem», afirma.

Molts dubtes

Gasol admet que al final de la temporada passada va arribar molt just físicament i que ara necessita més temps per acabar de pensar en el seu futur: «No és una decisió gens fàcil de prendre, que té un impacte molt gran en mi i en la gent que m’envolta. Demano disculpes a la gent que li pot costar entendre-ho. Hi penso cada dia», completa el president.

Molt es va especular el maig passat si aquest últim partit de lliga a Fontajau contra el Baskonia havia sigut l’últim de Marc Gasol com a professional. En aquell moment el pivot no va voler confirmar-ho ni desmentir-ho i va al·legar que prendria una decisió sobre el seu futur al llarg de l’estiu. La direcció esportiva ha anat construint l’equip que dirigeix Salva Camps sense tenir clares les intencions del president, fins que avui, en aquesta entrevista publicada pel mateix club, ha donat algunes primeres pistes de la seva voluntat.

Tornada a l’elit

Notícies relacionades

El pivot ha disputat al llarg de la seva carrera 163 partits en l’ACB, 104 dels quals, defensant els colors de Girona, primer amb l’Akasvayu (2006/2008, 74 partits), i el curs passat amb el club que va fundar ell mateix i que ha tornat la ciutat a l’elit del bàsquet masculí.

Sota les ordres d’Aíto va aportar una mitjana de 10,5 punts i 5,7 rebots, finalitzant la fase regular com a sisè home més ben valorat de la competició amb 16,2 de puntuació.

Temes:

Marc Gasol