Bàsquet

Deshaun Thomas, un experimentat ala pivot per reforçar la Penya

Deshaun Thomas, un experimentat ala pivot per reforçar la Penya
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ala pivot nord-americà Deshaun Thomas jugarà en el Club Joventut Badalona aquesta temporada, amb una altra de més opcional, i reforça amb la seva experiència a la Lliga Endesa i Europa un projecte al qual arriba per suplir la marxa de Joel Parra al Barça, un dels seus exequips, on va jugar en la temporada 2014-15. Thomas pot jugar en la posició d’aler i d’ala pivot i serà un pilar indiscutible en el nou projecte del Joventut.

Notícies relacionades

A favor seu compta amb una àmplia experiència a l’Eurolliga, una competició en la qual ha disputat 219 partits amb 9,3 punts de mitjana. Nascut a Fort Wayne (Estats Units), complirà 32 anys a finals d’agost i mesura 2,01 metres. Va aterrar a Europa amb el Nanterre de la Liga francesa. El seu següent equip va ser el Barça i partir d’allà ha disputat les lligues de cinc països diferents del militar a l’Anadolu Efes, Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos, Bayern de Munic i Olimpia Milano, el seu últim equip on va fer una mitjana de 8,3 punts i 3,4 rebots i amb el qual va guanyar el passat campionat italià. També suma dues lligues gregues, una israeliana i una turca.

«És un jugador esquerrà, molt fort físicament i amb facilitat per fer punts. Thomas té talent per generar-se punts d’esquena a cistella, té molt bon tir a mitja distància, i llança amb bons percentatges de tres», va destacar la Penya en el comunicat amb què va anunciar el seu fitxatge.

Temes:

Joventut