Darío Brizuela firma amb el Barça: «Vinc a sumar, a donar el millor de mi i a aportar frescor»

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’escorta Darío Brizuela va assegurar aquest dimarts, en les seves primeres declaracions com a nou jugador blaugrana, que arriba al Barça per «sumar», «donar el millor» de si mateix i «aportar frescor» a l’equip. Després de superar la revisió mèdica, el jugador donostiarra va firmar el contracte que el vincularà a l’entitat catalana fins al 30 de juny del 2026, acompanyat pel president Joan Laporta, el directiu responsable de la secció, Josep Cubells, el mànager general, Juan Carlos Navarro, i el director esportiu, Mario Bruno Fernández.

Brizuela va afirmar que estava «molt feliç» de passar per un «dels millors clubs d’Europa», i que a més és el club del seu pare i de la seva família «de tota la vida»: «Formar part d’aquest nou projecte, amb el Roger (Grimau) al capdavant i tots els jugadors espanyols que estan arribant, és una gran oportunitat». «El bàsquet és un esport d’equip. Vinc a sumar i a donar el millor de mi, a aportar frescor i a ajudar el bloc nou d’espanyols que hi ha. Juntament amb les peces que ja heretem de l’any passat, tenim un molt bon equip. Ara es tracta de fer pinya, sortir fora i competir», va opinar.

Notícies relacionades

Brizuela va qualificar com a «molt bons» els fitxatges confirmats de l’aler Joel Parra i el pivot Willy Hernangómez, amb els quals té una bona relació personal: «M’hi avinc, en particular amb el Willy, que conec des de fa 13 anys. Estic molt content que siguin aquí amb mi».

Finalment, el jugador basc va explicar que ja ha conversat amb el seu nou entrenador, Roger Grimau: «Vaig parlar amb ell per telèfon ahir i em va donar la benvinguda. Li vaig dir que tenia moltes ganes de començar i ell em va dir que disfrutarem molt amb el Palau. Tinc moltes ganes de posar-me a jugar i que la gent disfruti amb aquest nou projecte».