Bàsquet

Marc Gasol: «Prendré la decisió de seguir o no sense cap drama»

  • El jugador i president del Girona no revela si el d’aquesta nit, a Fontajau davant el Baskonia, és el partit de la seva retirada

Marc Gasol: «Prendré la decisió de seguir o no sense cap drama»
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

El jugador i president del Bàsquet Girona, Marc Gasol, va manifestar que prendrà la decisió de seguir o no una temporada més a les pistes, de nou a la Lliga Endesa després de la permanència del seu equip, després de contemplar la «fotografia completa» de la situació i «sense drames». «La decisió la prendré amb la distància i la tranquil·litat, fent balanç de com ha sigut l’any. Miraré la fotografia en general per veure si puc afrontar el següent repte, i allà començaré a prendre la decisió però sense cap drama», va assegurar en roda de premsa.

De moment, Marc Gasol està disponible per jugar aquest dimecres contra el Baskonia, en el tancament de temporada i a Fontajau. «Per a mi és important acabar la temporada a la pista, amb els meus companys», va reconèixer. «Em sento preparat i per a mi és un privilegi poder fer-ho amb 38 anys. Que després de tants quilòmetres, jugar l’últim partit d’acb de la temporada 22-23 sigui especial fa que li doni més sentit a tot», va manifestar el pivot català.

En aquesta Lliga Endesa, Marc Gasol ha disputat 29 dels 33 partits amb gairebé 25 minuts de mitjana en pista. Temps que li val per firmar 10,8 punts, 5,8 rebots, 2,9 assistències i 1,2 taps de mitjana, per a una valoració de 16,7 punts. Però, més enllà del seu futur com a jugador, ara està centrat a acabar bé la temporada i a celebrar la permanència. «Ara estem en el punt de disfrutar de l’últim partit. Som en aquest moment, ens hem merescut el celebrar-ho amb la gent i aquest serà el nostre focus», va assegurar.

«Una vegada acabi l’últim partit ens centrarem en els següents passos. S’han fet coses bé que caldrà continuar fent, hi ha altres coses a millorar. Però tot això serà a partir de dijous, ara volem disfrutar l’última jornada a Fontajau, en la primera temporada en l’ACB, de forma tranquil·la», es va sincerar.

Notícies relacionades

Tampoc va voler parlar de la continuïtat a la banqueta d’Aíto García Reneses, però creu que han de fer una reflexió global i completa de la temporada. «Crec que hem resolt diverses coses que ens han anat passant durant tota la temporada. Primer cal jugar bé demà i a partir de dijous mirar al mirall i fer balanç. Però abans cal celebrar la permanència a casa», va reiterar.

«Tenim més temps per planificar aquest estiu, i ara coneixem una mica més l’ecosistema ACB, per la qual cosa podem detectar els dèficits que tenim. Això no et garanteix res, compte, però pots saber què millorar», va concloure el jugador president del club gironí.