La ‘final four’ de l’Eurolliga

El Barça no troba consol a Kaunas ni contra el Mònaco

El Barça no troba consol a Kaunas ni contra el Mònaco

Enric Fontcuberta / Efe

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El director tècnic del Barça, Juan Carlos Navarro, diu que l’equip ha d’aixecar-se després del cop de la “final four” i lluitar per la Lliga. Després de perdre l’Eurolliga i també la Copa, resulta fonamental l’últim títol en joc per no acomiadar el curs amb gaire mala nota. Però pel que sembla en el partit pel tercer lloc davant el Mònaco, saldat amb un clara derrota (78-66), no serà fàcil.

Amb cara de circumstàncies i una gestualitat corporal que denotava la falta de motivació, el Barça va intentar complir el tràmit. Però els jugadors de Jasikevicius, tot just 24 hores després d’estavellar-se davant el Madrid de Tavares, no estan per a gaire consolació. El dol continua, tot i que d’aquí a una setmana estarà ficat en els ‘play-off’ pel títol de l’ACB.

Notícies relacionades

El Mònaco, que s’estrenava en una fase final de l’Eurolliga, no va necessitar la seva millor imatge per emportar-se el triomf de Kaunas, amb bons minuts de secundaris com Diallo o strzel i amb la presència justa de la seva estrella Mikle James (sis minuts, 3 punts). Però sí que hi va posar més ganes. Més actitud. Guanyar el Barça, tot i que sigui en un partit sense premi, compta per a l’ambiciós equip monegasc, propietat del multimilionari Alexey Fedorychev des del 2022, que vol instal·lar-se en l’elit i sembla camí d’aconseguir-ho.

Al Barça li va faltar tensió competitiva durant gairebé tot el partit i durant molts minuts es va emportar una bona bany. Mirotic (15 punts), Satoranky, Abrines o Kuric van fer l’efecte de tenir ganes de girar full i recuperar el to, però altres com Vesely, Tobey o Sanli segueixen amb el dol. El cop encara dol.