La ‘final four’ de l’Eurolliga

Juan Carlos Navarro, sobre el futur: «Jasikevicius és l’opció, però parlarem a final de temporada»

Juan Carlos Navarro, sobre el futur: «Jasikevicius és l’opció, però parlarem a final de temporada»

Enric Fontcuberta / Efe

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El Barça no es planteja, de moment, cap relleu a la banqueta tècnica i manté l’aposta per Jasikevicius, segons va reconèixer el secretari tècnic del Barça, Juan Carlos Navarro. «És l’opció. No he parlat amb més entrenadors. Però ja t’ho dic, hem d’aixecar-nos com sigui, guanyar aquesta Lliga i no acabar com acabem l’any passat. Parlarem a final de temporada per veure quines són les sensacions», va admetre.

El responsable del bàsquet blaugrana va fer autocrítica, igual com van fer la majoria dels components de la plantilla res més acabar la semifinal i va assumir la mala imatge que va oferir l’equip que ja van admetre Jasikevicius i l’estrella de l’equip, Nikola Mirotic, un dels grans assenyalats per la derrota. «Hi va haver molts nervis, mai agafem el nostre ritme de joc», va admetre. «És una llàstima perquè hi ha una feina important després d’arribar tres vegades seguides a la ‘final four’. Però la veritat és que ha sigut un cop molt dur. No hem estat a l’altura».

Ladillo

Notícies relacionades

Navarro no va voler hipotecar-se i parlar de futur sobre el tècnic blaugrana i tampoc sobre Nikola Mirotic, que aquest dissabte va tornar a deixar dubtes sobre el futur («ara mateix no sé que passarà, però sí que vull acabar bé», va tornar a repetir ahir) «El futur més immediat és intentar aixecar-nos per guanyar la lliga que és superimportant i fer més pinya que mai», va apuntar Navarro. «i el balanç el farem a final de temporada. La veritat és que pensàvem que arribàvem en un bon moment amb 11 victòries consecutives, amb jugadors amb més experiència. I no hem estat a l’altura».

Navarro, finalment, va assegurar que no creu que aquest resultat condicioni el futur de la secció per les retallades que s’aplicaran en el club. «Nosaltres estem treballant per fer-ho el millor possible de cara a l’any que ve. Crec que el club confia en la nostra feina. Jo crec que estem fent una feina molt bona. Però sí que volíem de veritat aquesta Eurolliga i ha sigut un cop».