Els ‘play-off’ de l’Eurolliga

L’Olympiacos sentencia el Fenerbahçe i es fica a la ‘final four’

L’Olympiacos sentencia el Fenerbahçe i es fica a la ‘final four’

Archivo

1
Es llegeix en minuts

L’Olympiacos s’ha classificat aquest dimarts per a la ‘final four’ de l’Eurolliga després de vèncer per 84-72 el Fenerbahçe, en una eliminatòria decidida en el cinquè i definitiu partit (3-2), on el base Kostas Sloukas ha destacat en l’equip grec a causa dels seus 22 punts i les seves sis assistències, amb rècord inclòs en aquest apartat.

Així, Sloukas va arribar a les 1.500 assistències en el màxim torneig continental i va ser el gran protagonista al Pavelló de la Pau i l’Amistat. Va comandar un parcial de 15-0 just abans del descans (de 29-31 a 44-31), clau en el triomf d’un Olympiacos que, malgrat ser el campió de la lliga regular, ha patit per deixar a la cuneta el seu rival turc.

Notícies relacionades

Amb incomptables alternances al marcador, desenllaços d’infart i cistelles sobre la botzina, aquest vibrant ‘play-off’ de quarts de final ha reservat per al conjunt del Pireu un bitllet a la ‘final four’ que es disputarà a Kaunas (Lituània) del 19 al 21 de maig. Allà, el seu adversari serà el guanyador de la sèrie entre Mònaco i Maccabi Tel Aviv (2-2).

Per l’altre costat de l’equip, el Barça va ser el primer club a segellar la seva participació en el torneig quadrangular pel títol. Havent eliminat el Zalgiris per la via ràpida (3-0), els culers s’enfrontaran a ‘semis’ al vencedor de l’eliminatòria entre el Reial Madrid i el Partizan, el cinquè capítol del qual serà aquest dimecres (21.00) al Wizink Center.