L’Eurolliga de bàsquet

El Maccabi obre una altra setmana de bogeria per al Barça: tres partits en sis dies

«Seguim més preocupats, obsessionats, amb millorar el joc», afirma Jasikevicius, preocupat per recuperar la fiabilitat al Palau, on s’han perdut tres dels últims quatre partits

El Maccabi obre una altra setmana de bogeria per al Barça: tres partits en sis dies

ACB photo

2
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

En una altra volta de rosca del calendari, el Barça encararà una setmana amb tres partits més exigents en el marge de sis dies. El Maccabi Tel-Aviv serà el rival davant el que obrirà l’equip blaugrana el nou ‘tour de force’ aquest dimarts al Palau Blaugrana (20.30 hores, Dazn) que es completarà amb la visita del Bayern dijous en la competició europea i del València Bàsquet en Lliga aquest diumenge.

L’equip blaugrana torna a l’Eurolliga amb el repte de recuperar la fiabilitat a casa, on ha caigut en tres dels seus últims quatre compromisos (Asvel Villeurbanne, Virtus Bolonia i Anadolu Efes). El triomf davant el Panathinaikos és l’únic en l’últim mes al feu blaugrana, cosa que elevarà encara més l’exigència per a l’equip de Jasikevicius, que tot i així ha aconseguit connectar amb l’afició segons les dades del club, ja que registra la millor afluència de les últimes temporades:  6.207 espectadors de mitjana a l’Eurolliga i 5.890 a la Lliga Endesa.

«Hem d’estar molt atents. Ve un equip que té molt clares les seves armes i està lluitant pels ‘play-off’. Serà un partit molt exigent», va explicar el preparador barcelonista per afegir: «També hem perdut l’últim partit a l’Eurolliga i si entres en una ratxa negativa es paga molt car».  El Barça és l’únic equip que ha aconseguit vèncer Israel aquest curs a l’Eurolliga (79-86). Va ser el novembre passat, liderat per  Laprovittola (19 punts) i Higgins (15).

La motivació de Satoransky

Notícies relacionades

El tècnic no va voler entrar a valorar l’exigència del calendari. «Només ha d’existir el següent partit», va admetre, abans d’explicar que la seva preocupació i la del cos tècnic és millorar el joc de l’equip. «No miro la classificació perquè perds un partit i pots caure cinc posicions, però en guanyes un parell i puges una altra vegada. Continuem més preocupats, obsessionats, a millorar el joc, pensant a com arribar en les millors condicions possibles a la Copa i la segona part de la temporada», va reflexionar.

 El base del Barça Tomas Satoransky va elogiar, per la seva banda, la influència que Jasikevicius està tenint en ell, especialment com el motiva. «Sempre em diu que he vingut com un líder i demana que marqui la diferència. M’encanta tenir un entrenador que em repeteix això cada dia, em motiva. Em demana organitzar l’equip, ser agressiu, penetrar i crear avantatges. M’aporta molt ser amb ell cada dia i veure com pensa el bàsquet», va explicar el txec, que està millor físicament que fa un parell de setmanes, quan es va perdre cinc partits per una tendinitis al turmell dret.