Bàsquet

El Barça li fa pagar al Betis l’últim revés europeu

Nnaji i Jokubaitis es van reivindicar en una esplèndida actuació ofensiva de l’equip de Jasikevicius (104-70)

El Barça li fa pagar al Betis l’últim revés europeu

ACB photo

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Després de la dolorosa derrota europea viscuda dijous en la visita de la Virtus de Bolonya, el Barça va sumar una victòria obligada en la visita del Betis al Palau de la Lliga Endesa. L’equip de Luis Casimiro, que lluita per escapar-se de la zona baixa de la taula amb un equip limitat de recursos, va ser la víctima propiciatòria perquè l’equip de Jasikevicius aconseguís un triomf balsàmic i es reconciliés amb l’afició, a qui va regalar una nit perfecta, amb la màxima anotació de la temporada (104-70), un partit dominat de principi a final, amb molt protagonisme de tota la banqueta.

La injecció de moral li anirà de meravella a l’equip blaugrana, molt irregular durant tota la temporada i que aquesta setmana entrant tindrà dues cites més que exigents a l’Eurolliga. Dimecres a la pista de l’Asvel Villeurbanne, que el 9 de desembre va sorprendre els blaugranes al Palau, i divendres amb la visita del vigent campió europeu, l’Anadolu Efes.

Notícies relacionades

A més, Jasikevicius va poder dosificar forces i donar minuts a jugadors necessitats de recuperar confiança com el base lituà Rokas Jokubaitis (13 punts, 10 assistències) i també  a secundaris com  Nnaji (16 punts, la seva màxima anotació personal) i Oscar da Silva, que també van aprofitar l’oportunitat.

Perquè el partit s’encarrilés, les estrelles blaugrana també van haver d’aportar el seu gra de sorra. Mirotic va ser l’amo del primer quart amb 11 punts. Li va agafar el relleu Higgins, amb una exhibició abans del descans. El protagonisme va ser per a Vesely (13 punts) en el tercer període i Jokubaitis, exigit pel seu tècnic després de la derrota contra la Virtus, va brillar en el tram final d’un partit en què els barcelonistes es van moure en uns percentatges d’encert espectaculars: un 86% en llançaments de dos i un 40% en triples.

FC Barcelona, 104 - Real Betis, 70