L’Eurolliga de bàsquet

Jasikevicius, davant el clàssic: «Tenim una mica més de pressió per la derrota contra l’Olympiacos»

«Espero el Palau de les grans nits», demana el tècnic per rebre la visita del Madrid aquest dijous (20.30, Dazn)

Jasikevicius, davant el clàssic: «Tenim una mica més de pressió per la derrota contra l’Olympiacos»

ACB photo

2
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Amb el record encara fresc de la Supercopa, que el Madrid va guanyar fa només 17 dies, amb una victòria en la pròrroga (89-83), l’Eurolliga portarà aquest dijous al Palau el segon clàssic de la temporada (20.30 hores, Dazn) i una oportunitat per a l’equip blaugrana de reequilibrar la balança anímica, clarament favorable per al conjunt blanc després de l’última final de Lliga i aquesta recent Supercopa.

No hi arriba l’equip de Jasikevicius en la millor situació ni anímica ni física, després que a la baixa de Mirotic s’hi hagi afegit en el temps les de Kuric i la recent de Sergi Martínez i per aquesta raó va demanar el suport de l’afició. «Espero el Palau de les grans nits», va apuntar. El tècnic lituà va admetre que el Barça arriba amb una mica més de pressió per la derrota en el debut contra l’Olympiacos. «No crec que aquestes derrotes influeixin, perquè això és molt llarg, però sí per les sensacions que són més importants que els resultats a hores d’ara de l’any».

Jasikevicius va explicar quines seran, segons la seva opinió, les claus del partit. «Ens preocupa el joc de possessions. A l’última final de la Lliga Endesa van llançar unes 10 vegades més a cistella, que són moltes. A la Supercopa hi vam estar bastant bé en aquest aspecte», va explicar. «Després és important que no llencin triples alliberats, el rebot defensiu i d’atac seran altres claus».

El preparador barcelonista va admetre que el club té la porta oberta a alguna possible incorporació en funció del resultat de les prova a Kyle Kuric, que va tenir el 2 d’octubre un  traumatisme cranioencefàlic en el partit contra el Baskonia. «Estem atents al mercat, però ara una mica a l’espera.

La millora de Satoransky

Chus Mateo, entrenador del Reial Madrid, va qualificar també d’«especial» el partit del Palau. «És un partit especial, perquè és un equip molt bo i un rival molt dur. Un rival difícil de batre i que ens posarà les coses molt complicades. Hem d’anar a Barcelona sabent que ells ho donaran tot davant el seu públic i que han perdut el primer partit i voldran rescabalar-se», va dir.

Notícies relacionades

El base del Barça Tomas Satoransky va reconèixer, per la seva banda, una millora física l’última setmana, tot i que va demanar paciència, i sobre el partit va admetre que el conjunt barcelonista necessita fer un pas endavant, respecte a l’estrena a l’Eurolliga. «Com a equip hem de millorar, sobretot en defensa, tant respecte al partit contra l’Olympiacos com a la final de la Supercopa davant el Reial Madrid. Coneixem la importància dels detalls, guanyar les pilotes soltes i rebots, ser més llestos en els minuts finals», va valorar.