Reforma d’instal·lacions

El Barça ultima les millores de l’interior del Palau Blaugrana

  • El club català preveu completar les obres de millora del pavelló blaugrana, iniciades l’any passat en el marc del 50è aniversari de la inauguració, amb espais de restauració i una nova sala vip, entre altres actualitzacions

El Barça ultima les millores de l’interior del Palau Blaugrana

FCB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona completarà les obres per a la millora de l’interior del Palau Blaugrana, iniciades l’any passat en el marc del 50è aniversari de la inauguració del pavelló poliesportiu.

Principalment, el club ultimarà la zona interior del Palau amb l’actualització d’espais de restauració, la creació d’una nova sala vip, una millora de la il·luminació ambiental i la instal·lació de pantalles estàtiques de publicitat.

Algunes de les millores portades a terme el curs passat van ser la renovació del marcador, la substitució de la il·luminació de pista i el sistema de megafonia.

Una de les grans novetats i un aspecte a què el club ha volgut donar una importància notable és en la millora de l’ambientació del Palau mitjançant la inclusió de missatges com «Visca Barça, culer o blaugrana», entre d’altres.

Notícies relacionades

Una altra de les millores destacades que podrà apreciar-se en el pavelló quan finalitzin les obres és la il·luminació, en gran part, gràcies a la instal·lació de llums led a la pista, a més de les que s’instal·laran en els gols de la segona grada.

Una vegada quedin completades aquestes tasques, el club també preveu fer altres actualitzacions que impliquin la millora de les sortides d’evacuació i en l’accés a la Llotja presidencial.