Bàsquet

Henry Ellenson, el primer reforç del Joventut

L’ala pivot nord-americà, de 25 anys i 2,08, procedent de l’Obradoiro, firmarà per dues temporades

Henry Ellenson, el primer reforç del Joventut

ACB photo

1
Es llegeix en minuts

Henry Ellenson, 25 anys i 2,08, ja és nou jugador del Joventut per a les dues pròximes temporades. El jugador nord-americà procedeix del Monbus Obradoiro, on ha jugat aquesta temporada en la posició d’ala pivot i en alguns moments fins i tot com a interior per les seves excel·lents condicions físiques, però que també és capaç de convertir-se en una amenaça exterior per la seva bona mà i la capacitat de dríbling que té malgrat la seva alçada.

El nord-americà es va formar com a jugador al seu país natal i va passar per la Universitat de Marquette en el seu únic any a l’NCAA. Com a membre dels Golden Eagles de Marquette, Ellenson va fer una gran temporada amb 17 punts i 9 rebots per partit, formant part del millor cinc de la Big East Conference.

Notícies relacionades

Ellenson té experiència a l’NBA, on va jugar quatre temporades, del 2016 al 2020. Escollit en el número 16 del ‘draft’ del 2016 pels Detroit Pistons, va arribar a disputar 81 partits a la millor lliga del món.

El seu primer any a Europa, l’ala pivot ha fet una gran temporada al Monbus Obradoiro, amb 11,1 punts i 4,9 rebots per partit. Ellenson, a més, ho ha fet amb un 50,9% en llançaments de dos i un 80,9% en lliures, en una mostra de la fiabilitat del jugador des de la línia de tir lliure