Bàsquet

Bassas deixa el Joventut i firma pel Gran Canària

El base català es compromet per dues temporades amb l’equip canari

Bassas deixa el Joventut i firma pel Gran Canària

Twitter

1
Es llegeix en minuts

El Joventut i el base Ferran Bassas han arribat aquest dimecres a un acord per rescindir el contracte que unia el jugador amb el club fins al 30 de juny del 2023, segons informa el club, i el base català, de 30 anys, s’ha compromès amb el Gran Canària amb el qual firmarà un contracte per a les dues pròximes temporades.

La decisió de la Penya d’apostar com a parella de bases per Guillem Vives i el dominicà Andrés Feliz, renovat fins al 2025, havia reduït el protagonisme de Bassas a l’equip verd-i-negre, on es va formar i va debutar en la Lliga ACB la temporada 2011-2012.

Notícies relacionades

Després del seu pas pel Prat, a LEB Plata, i l’Oviedo, a LEB Or, el base català va fer el salt definitiu a la Lliga Endesa en la temporada 2016-17 a les files del Tenerife amb el qual va jugar tres campanyes.

Bassas es troba aquests dies concentrat amb la selecció espanyola que dirigeix Sergio Scariolo, amb la qual jugarà aquest dijous davant Ucraïna en les finestres mundialistes, al costat d’un dels seus nous companys, l’aler Miquel Salvó.