«ELLS HAN ARRIBAT MÉS FRESCOS», DIU SARAS

Mirotic: «La temporada ha sigut un fracàs»

Mirotic: «La temporada ha sigut un fracàs»

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts

«La temporada ha sigut un fracàs». Més contundent no ha pogut ser Nikola Mirotic després de perdre la Lliga a Madrid sense forçar ni tan sols el cinquè partit. Ja en el quart queia el Barça, víctima dels seus propis errors, incapaç com ha sigut de tenir respostes per esquivar les dificultats que li ha plantejat l’equip blanc. «No estic d’acord que sigui per falta de caràcter», ha indicat el jugador blaugrana, i ha recordat que «nosaltres fem els plantejaments que es diuen».

Potser es referia a la gestió que ha fet Sarunas Jasikevicius, l’entrenador del Barça, en tota aquesta sèrie final en què no ha contrarestat els plantejaments del Madrid. «Ells han arribat més frescos», ha argumentat el tècnic blaugrana, que després ha volgut «felicitar» el quadro blanc per aquest títol de Lliga. 

«Els últims dos mesos, per alguna raó, l’equip ha anat baixant una mica i, quan més havíem de ser-hi, no hi hem sigut. Aquesta és la realitat»

Mirotic, jugador del Barça

Però Mirotic no dubtava. «No és un fracàs perquè no ho hem volgut o perquè no ho hem donat tot, sinó perquè som el Barça. S’espera de nosaltres que guanyem més títols», ha precisat el jugador blaugrana. «No val amb guanyar un títol o que siguem allà. Els últims dos mesos, per alguna raó, l’equip ha anat baixant una mica i, quan més havíem de ser-hi, no hi hem sigut. Aquesta és la realitat».

«Nosaltres una altra vegada hem començat malament el partit», s’ha queixat Saras abans d’indicar que en «40 minuts no hem pogut ser consistents, a més de tenir molts alts i baixos». 

Notícies relacionades

Per això, considera Jasikevicius que el rival ha arribat «amb més frescor», cosa que li ha permès tenir «més consistència» en aquesta sèrie que ha resolt amb el 3-1 definitiu que li dona la Lliga. Han faltat alguns detalls», ha confessat l’entrenador del Barcelona, que a l’hora de fer balanç ha considerat que l’equip ha fet «una bona temporada».

Però s’ha quedat sense Eurolliga. I ara també la Lliga. «Potser no l’hem pogut rematar, però per a un club com el Barça sempre estem lluitant pels títols. L’Eurolliga va ser un pal dur per a nosaltres», ha argumentat Saras, posant en aquesta derrota el principi del final per als blaugrana. «Hem sigut inconsistents, però cada vegada que hem estat contra les cordes els nois han demostrat molt caràcter».