RECITAL SENSE PREMI DEL JUVENIL NNAJI

Un excels Manresa assalta el Palau en un duel espectacular

  • Un triple de Thomasson resol a la pròrroga un entretingut xoc que va tenir moltes alternatives

  • El pivot nigerià Nnaji, de 17 anys, no va poder rubricar amb un triomf un sensacional debut a l’ACB (19 de valoració)

Un excels Manresa assalta el Palau en un duel espectacular

FCB

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

«¡Juguem el millor bàsquet d’Europa!», reivindicava el carismàtic Chima Moneke tot just assaltar el Palau amb un emocionant triomf a la pròrroga (95-96). El Baxi Manresa va oferir un colossal espectacle a la pista d’un Barça potser mancat de ritme (també d’efectius) després de l’aturada per la covid que no va poder rubricar amb la victòria la magnífica estrena a l’ACB d’un dels seus júniors, el pivot nigerià James Nnaji, que va firmar una actuació colossal: 10 punts, cinc rebots, cinc taps i 19 de valoració, rècord al Barça per a un jugador menor de 18 anys, superant ni més ni menys que Juan Carlos Navarro.

Un triple de Joe Thomasson a 18 segons del final de la pròrroga li va donar el triomf al Manresa. El nord-americà havia fallat els seus sis tirs anteriors, però en el moment decisiu no va errar. El contrari que Nigel Hayes, que després de firmar 17 punts va fallar un triple obert sobre la botzina que hauria suposat la victòria blaugrana.

Notícies relacionades

«El Manresa juga molt bé i nosaltres no hem sabut tancar el partit ni la pròrroga per errors de gent que té moltíssima experiència», va llançar Sarunas Jasikevicius, que sens dubte no es referia a Nnaji, de qui va tirar en moments delicats per sobre de Sanli (Davies era baixa). Pedro Martínez irradiava tot el contrari: «Avui queda bé dir-ho perquè hem guanyat, però els ho dic també quan perdem: els meus jugadors són collonuts. Treballen molt en el dia a dia. Els estimo molt».

Més informació ben aviat