Bàsquet

EL Joventut es llueix i passa per sobre del Baxi Manresa

Paul, amb 15 punts, lidera l’exhibició dels verd-i-negres, que van tenir set jugadors en dobles dígits (93-51)

EL Joventut es llueix i passa per sobre del Baxi Manresa

Twitter Penya

1
Es llegeix en minuts

El Joventut no va donar cap opció al Baxi Manresa en la seva visita a l’Olímpic (93-51) a la Lliga Endesa. Des del salt inicial, l’equip verd-i-negre va jugar a un nivell molt alt, inabastable per als jugadors de Pedro Martínez. Molt sòlid en atac, amb set jugadors anotant en dobles dígits, i inabordable en defensa, avortant qualsevol acció pròxima al seu cèrcol i limitant el percentatge exterior dels manresans, l’equip de Badalona va vorejar per moments la perfecció gràcies al seu desplegament físic, actitud i intensitat, malgrat arrossegar baixes importants com les de Willis, Zagars i Bassas.

Brodziansky assumeix, cada partit que passa, un paper més rellevant en els sistemes de la Penya. Això, unit a la solidesa de Vives, Ribas i Tomic i també a l’explosiva aparició de Brandon Paul, autor de 15 punts en el seu millor partit de la temporada, va fer créixer les diferències fins a marges vergonyants per al Baxi, que fa una setmana es va imposar amb solvència al Baskonia al Congost, però no va tenir el seu dia a Badalona, potser acusant el desgast del seu debut tres dies abans en la competició europea.

Notícies relacionades

Al descans, el triomf estava més que encarrilat per als verd-i-negres que pràcticament doblaven el seu rival (51-26) i van convertir el segon temps en un regal amb excel·lents minuts de joves com el del planter Maronka (12 punts) o Joel Parra (13 punts, 6 rebots, 21 de valoració), que van fer les delícies dels aficionats que van acudir a l’Olímpic.