BÀSQUET

El Reial Madrid fa oficial l’arribada de l’exblaugrana Thomas Heurtel

El base francès, que va començar la temporada amb el Barça, arriba finalment al club blanc procedent de l’Asvel Basket

El Reial Madrid fa oficial l’arribada de l’exblaugrana Thomas Heurtel

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Finalment s’ha fet oficial. Thomas Heurtel serà jugador del Reial Madrid la temporada 2021-2022 després d’un any polèmic en el qual l’exbase blaugrana va ser traspassat a l’Asvel Basket francès. El gal, que ha firmat per un any de contracte amb els de Pablo Laso, està concentrat amb la seva selecció després de deixar enrere unes molèsties davant la proximitat dels Jocs Olímpics de Tòquio.

El jugador va ser molt criticat per les formes en les quals va voler deixar el Barça, ja que va enganyar els directius blaugrana amb la possibilitat de fitxar pel Fenerbahçe, per poder negociar d’amagat amb el Reial Madrid. El Barça es va adonar de la jugada del base, que va quedar ‘plantat’ a l’aeroport d’Istanbul i al desembre el club blaugrana el va apartar de l’equip indefinidament.

Camí de Tòquio

Notícies relacionades

Heurtel va acabar la segona part de la temporada recalant a l’Asvel Basket, club propietat de Tony Parker, on ha aconseguit tenir un paper important a França, guanyant Lliga i Copa, a més d’obtenir uns números notables (mitjana de 14,7 punts, 6,3 assistències i 17 de valoració) que li han permès ser convocat per Vincent Collet per als Jocs Olímpics.

És la segona incorporació de l’Asvel que fa el club blanc en aquest mercat després de l’adquisició de l’ala pivot Guerschon Yabusele, un altre dels líders d’anotació dels francesos.