PARTIT DECISIU

Eurolliga: Horari i on veure a la TV el cinquè partit del Barça-Zenit

L’equip de Jasikevicius aspira a tornar a la Final Four set anys després en un enfrontament a vida o mort

Eurolliga: Horari i on veure a la TV el cinquè partit del Barça-Zenit
2
Es llegeix en minuts

Han passat set anys des d’aquella pallissa històrica del Reial Madrid (62-100) a la Final Four de l’Eurolliga del 2014, en què el Barça va participar per última vegada en una fase final europea. En aquells temps, Mirotic ja anava camí de l’NBA i va ser dels jugadors més destacats dels blancs. Ara, l’aler d’origen montenegrí llueix de blaugrana i mirarà de despertar en la nit d’aquest dimarts al Palau (21 h) després d’una eliminatòria amb números discrets per a un jugador de la seva talla. És un partit transcendental.

Els blaugranes no han jugat aquest cap de setmana a la Lliga Endesa i es troben segons amb tres derrotes més que el Reial Madrid. Saras Jasikevicius i els seus jugadors van tenir problemes amb el vol de retorn des de Rússia però han pogut descansar per a un partit crucial en les aspiracions d’aquesta temporada.

El Barça no pot permetre’s una derrota a les primeres de canvi després de construir un gran projecte fet per aixecar títols. L’autocrítica del míster lituà respecte a l’últim enfrontament i les grans actuacions de Brandon Davies o Calathes mantenen vives les esperances de l’aficionat culer de cara al duel de dimarts, on s’espera una millor versió blaugrana.

Demostrar la seva vàlua

El Zenit de Xavi Pascual arriba al Palau sense res a perdre i amb els deures fets: forçar el cinquè partit davant el millor equip de la fase regular de l’Eurolliga. Un altre ex-Barça a la plantilla russa, el canadenc Kevin Pangos, voldrà continuar demostrant la seva vàlua i sent el gran protagonista de la sèrie. Els visitants estan ben preparats i tenen molt clar el pla de partit, que passa primordialment pel rebot defensiu (el Barça només en va capturar 6 en atac en l’últim partit) i competir els 40 minuts.

Els dos equips s’han enfrontat sis vegades aquesta temporada en duels molt igualats, tal com reflecteixen els precedents. Tres victòries per al conjunt local i tres per al Zenit, en una igualada que es trencarà amb el cinquè i decisiv enfrontament.

Quan es juga el FC Barcelona - Zenit Sant Petersburg

Notícies relacionades

El cinquè partit corresponent als quarts de final del ‘play-off’ de l’Euroliga es disputa dimarts, 4 de maig, a les 21.00 hora peninsular espanyola.

On es pot veure el partit a la TV

L’enfrontament es jugarà a porta tancada al Palau Blaugrana i el retransmeten els canals de la plataforma de pagament DAZN (dial 59 de Movistar+).