POLS OBERT

El conflicte entre Huertel i el Barça amenaça d’enquistar-se

El base francès s’entrenarà al marge de l’equip allargant un enfrontament sense solució davant el seu desig d’anar-se’n al Madrid i percebre tot el seu contracte 

El conflicte entre Huertel i el Barça amenaça d’enquistar-se
2
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

L’enfrontament que viuen Thomas Heurtel i el FC Barcelona sembla de difícil solució i amenaça amb enquistar-se els pròxims mesos. El club està disposat a negociar una sortida immediata del jugador, fins i tot a un equip d’Eurolliga, i a assumir una part del sou del jugador. Però el base francès pretén deixar el Palau per anar-se’n al Madrid i a més percebre el seu contracte, el que el club blaugrana no està disposat a assumir.

«Si ell decideix quedar-se al club no estarà sota la disciplina del primer equip. Si acaba sortint i va a un equip de la Lliga ACB, el club no desemborsarà cap quantitat econòmica al respecte. Els interessos del Barça estan per damunt de tot. No malgastarem els diners ni el prestigi de l’entitat», va explicar amb vehemència el director de l’àrea d’esports professionals, Albert Soler, a El Periódico, ratificant el discurs d’hores abans als mitjans del club, al Wizink Center, després de la victòria del bàsquet al clàssic de la Lliga Endesa davant el Reial Madrid.

Mà estesa

Notícies relacionades

Soler revela que el club manté el contacte amb l’agent del jugador i està disposat a trobar una sortida, que satisfaci les dues parts, fins i tot si vol anar-se’n a un club de l’ACB, també seria lliure de fer-ho, però llavors hauria de fer-ho sense cap tipus de compensació. «Ajudarem que la seva sortida pugui ser al més aviat possible. El dia 6 acaba la finestra d’Eurolliga», aclareix Soler. Però les posicions estan tan enfrontades en aquests moments, que el Barça assumeix que Heurtel prefereix complir el seu contracte i desvincular-se a final de temporada, tot i que sigui entrenant-se amb l’equip B o en solitari, abans que renunciar a un sol euro del seu acord.

El conflicte es va visualitzar amb tota la seva cruesa la setmana passada, en el desplaçament a Istanbul d’Eurolliga, uns dies després que el Barça li comuniqués al jugador que no comptava amb ell. Heurtel es va desplaçar amb l’equip a Istanbul, on el Barça havia de jugar dimarts passat contra l’Efes Pilsen, però no va tornar amb l’equip. El club va decidir que viatgés pel seu compte l’endemà a l’assabentar-se que el jugador els havia enganyat i en lloc de negociar amb el Fenerbahçe, ho estava fent a la seva esquena amb el Reial Madrid, cosa que va provocar una allau de crítiques contra l’entitat.