bàsquet

El Barça fa fora Heurtel de l’avió de tornada des d’Istanbul

L’entitat blaugrana s’ha sentit traïda pel base francès, que havia de sortir cap al Fenerbahçe però en realitat negociava amb el Madrid

lmendiola55860585 25 01 2020 heurtel en el bar a   betis  deportes  acb photo 201114225059

lmendiola55860585 25 01 2020 heurtel en el bar a betis deportes acb photo 201114225059 / ACB PHOTO V SALGADO

1
Es llegeix en minuts

El Barça no ha deixat que Thomas Heurtel tornés amb l’equip des d’Istanbul, on els blaugrana han jugat aquest dimarts un partit d’Eurolliga saldat amb derrota davant l’Anadolu Efes, segons una informació avançada per ‘Mundo Deportivo’, a l’intuir des de l’entitat catalana que el base francès estava negociant amb el Reial Madrid i no amb el Fenerbahçe.

Heurtel, que no entrava en els plans de Saras Jasikevicius, mantenia negociacions amb el club català per rescindir el seu contracte amb el Barça i al principi les negociacions estaven ben encaminades.

El club català va acceptar negociar i es plantejava fins i tot pagar una part de la seva fitxa perquè firmés pel Fenerbahçe. Per aquest motiu, Heurtel va viatjar a Istanbul per conèixer de primera mà l’oferta de l’equip turc, segons el francès havia comunicat al club.

Notícies relacionades

Però la realitat va ser diferent a l’assabentar-se el Barça que la intenció d’Heurtel era firmar pel Reial Madrid una vegada obtingués la carta de llibertat. El club blaugrana s’ha indignat i ha trencat les negociacions de sortida amb el jugador, que demà dimecres agafarà un avió de línia regular per tornar a Barcelona.

La qüestió es complica també perquè si el base gal no fitxa pel Fenerbahçe no hi ha marge econòmic per incorporar el seu substitut, que tot fa pensar que serà Leo Westermann, del mateix equip turc.

Temes:

Barça Istanbul