PORTES OBERTES EN EL TORNEIG EUROPEU

El Joventut jugarà amb públic els partits de l'Eurocup

El club ha obtingut els permisos per a disputar els seus compromisos a l'Olímpic amb un aforament restringit

lmendiola55082739 21 09 2020 ante tomic en una accion del joventut unicaja de 200924132716

lmendiola55082739 21 09 2020 ante tomic en una accion del joventut unicaja de 200924132716 / CB JOVENTUT

1
Es llegeix en minuts

El Joventut Badalona ha informat aquest dijous que compta amb llum verda per poder disputar a porta oberta els partits de l’Eurocup  (la segona competició europea) que tingui programats a l’Olímpic, tot i que l’accés serà restringit a un número limitat de seguidors.

Una vegada realitzades totes les gestions pertinents i tots els processos per poder complir totes les mesures sanitàries per garantir la seguretat del Palau Olímpic, la Penya podrà seguir els passos d’altres competicions, com la Lliga femenina de bàsquet, que es disputen amb seguidors a les grades, tot i que amb una limitació lògica.

D’aquesta manera, els socis verd-i-negres tindran la possibilitat de tornar a disfrutar del seu equip al pavelló badaloní, cosa que no succeeix a l’ACB, com tampoc en les competicions de la Lliga de Futbol Professional, dependents en els protocols sanitaris del Consell Superior d’Esports (CSD), que regula l’accés del públic als estadis, segons va quedar estipulat el 9 de juny en el reial decret de mesures urgents.

Notícies relacionades

L’assistència estarà restringida només als abonats del club, que en els pròxims dies rebran un ‘e-mail’ amb la informació de com accedir als partits europeus. El primer enfrontament de l’Eurocup a Badalona serà dimecres 30 de setembre contra el Partizan (20.45 h).