LA CRISI EN L'ESPORT

Tomic: «No és un acte heroic renunciar a una part del teu sou si guanyes molt»

El capità del Barça de bàsquet dona la seva versió sobre l'erto que planteja el club amb els esportistes

lmendiola46952939 rueda de prensa tomic  pesic  foto  valenti enrich200109175258

lmendiola46952939 rueda de prensa tomic pesic foto valenti enrich200109175258 / Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts

El capità del Barça de bàsquet, Ante Tomic, s’ha creat un compte a Twitter en les últimes hores i l’ha utilitzat per aclarir la seva posició respecte a la retallada salarial que planeja el Barça per la crisi del coronavirus, un erto que afectarà les plantilles de totes les seccions professionals.

Notícies relacionades

«El coronavirus ens fa part d’un equip molt més gran que el Barça de bàsquet», explica Tomic sobre la situació generada per la pandèmia. «I per a algú que té la sort de guanyar tants diners, no és un acte heroic renunciar a una part del seu salari, en comparació amb el que estan passant les persones que guanyen menys.»

Sobre l’actitud de la secció de bàsquet, Tomic dona a conèixer la seva versió. «M’agradaria aclarir algunes coses, ja que veig que circula informació incorrecta en els mitjans de comunicació. Juntament amb altres capitans de l’equip del Barça, Pierre Oriola, vaig parlar amb els representants del club fa diversos dies. Pel que sé, molts altres jugadors van acceptar la proposta del club, i tampoc és correcte que Pau Ribas digués que no a la proposta del club», diu. «Tots dos vam acceptar la proposta del club de reduir-nos els sous en aquesta primera reunió. Després, vam compartir la proposta amb els nostres companys d’equip i els vam dir que comuniquessin individualment les seves decisions al director de bàsquet».