LA CRISI EN L'ESPORT

Mirotic: «Cal recolzar el club en aquest moment»

Els jugadors del Barça de bàsquet surten al pas dels comentaris sobre les seves reticències a l'erto del club

mirotic-y-abrines-llegada-a-mlaga

mirotic-y-abrines-llegada-a-mlaga

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alguns dels integrants del Barça de bàsquet han deixat clar a través de les xarxes el seu compromís amb el club, que ha anunciat en les últimes hores la seva intenció d’aplicar un erto als esportistes professionals i també al mig miler d’empleats per combatre la situació de crisi econòmica provocada pel coronavirus. «En aquest moment cal recolzar el club», proclama Nikola Mirotic, una de les grans estrelles dels equips professionals del Palau.

L’ala-pivot incorporat aquest estiu procedent de l’NBA va voler remarcar al seu compte de Twitter que ha acceptat l’erto proposat pel club per pròpia iniciativa, conscient de la situació de pandèmia global. «Ni he parlat amb el president ni ningú m’ha pressionat perquè l’accepti», escriu.

Ribas i Abrines, contra les filtracions

Notícies relacionades

Mirotic surt al pas així de les notícies que han sorgit en les últimes hores sobre la seva intervenció en una negociació que estan portant el mànager general de la secció, Nacho Rodríguez, Ante Tomic i Pierre Oriola en nom de la plantilla. «No són benvingudes les filtracions ni manipulacions que pretenen trencar vestidor. Estem junts en això durant en aquests moments complicats per a tothom», explica Pau Ribas, un altre dels jugadors de Pesic que ha sortit a la palestra, igual que Álex Abrines, per insinuar l’existència d’un talp que filtra informacions que perjudiquen el club.

«No sé qui filtra coses que només han parlat per un grup de whatsapp de jugadors i respectius caps de club...», es pregunta Abrines, «però l’única raó que hi veig és que vulgueu destrossar l’equip. No ho aconseguireu o sí, i us quedareu sense equip».