JORNADA NBA

Els Lakers segueixen amb la ratxa triomfal

Els de Los Angeles han aconseguit una victòria fàcil davant dels febles Cleveland Cavaliers i ja sumen el novè triomf consecutiu amb un Lebron James estel·lar

BOSTON, MASSACHUSETTS - FEBRUARY 07: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers dribbles against the Boston Celtics during the second half at TD Garden on February 07, 2019 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Maddie Meyer/Getty Images/AFP

BOSTON, MASSACHUSETTS - FEBRUARY 07: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers dribbles against the Boston Celtics during the second half at TD Garden on February 07, 2019 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Maddie Meyer/Getty Images/AFP / Maddie Meyer (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Los Angeles Lakers han vençut els Cavaliers de Cleveland (99-128) en un partit on han destacat les bones actuacions dels suplents. Lebron James ha sigut el màxim anotador amb 31 punts, però també ha repartit un total de vuit assistències. 

La segona unitat dels de Los Angeles ha sumat molts punts des de la banqueta. Els 21 punts i 15 rebots de Dwight Howard junt amb els 10 punts de Danny Green o els 12 punts d’Avery Bradley  han facilitat la victòria dels Lakers. Anthony Davis continua de baixa per lesió però s’espera que torni a les pistes en un període curt de temps.

Els Cavaliers per la seva part segueixen en una crisi de resultats, tot i que el criticat Kevin Love ha sigut el millor del seu equip amb 21 punts i 11 rebots. No obstant, els Cavs són un dels pitjors equips de l’NBA.

James supera Isiah Thomas en la llista de màxims assistents

L’aler dels Lakers ha atrapat un altre mite de l’NBA com va ser el base dels Detroit Pistons dels anys 80 i 90, Isiah Thomas, qui l’ha superat en assistències. Actualment, James és el vuitè jugador amb més assistències de la història de l’NBA, amb 9.067. Curiosament, el ‘Rei’ té per davant el seu gran amic Chris Paul, que és l’altre jugador en actiu del ‘top 10’ de màxims assistents de la lliga.

El següent repte per a James és convertir-se en el tercer màxim anotador històric de l’NBA. Ho té a prop, ja que li falten uns 100 punts per superar una altra estrella de Los Angeles, Kobe Bryant.

Els Celtics no fallen

Notícies relacionades

Després de la sortida de Kyrie Irving als Brooklyn Nets, els Celtics ja es temien el pitjor, tot i que gràcies a la bona gestió als despatxos i la incorporació de Kemba Walker, la franquícia de Massachussets està tenint una temporada dolça.

Els Celtics han tornat a guanyar en aquesta passada matinada davant dels Chicago Bulls (101-113) amb una bona actuació de Jayson Tatum. Els Celtics se situen segons en la classificació de la conferència aquest amb 27 victòries i 11 derrotes.

Temes:

LeBron James