MAL PARTIT DE L'ESLOVÈ

Els Lakers frenen Doncic

Lebron James ha superat la xifra de 9.000 assistències en el partit contra els Mavericks i els Lakers han tornat al camí de la victòria després d'una setmana de mals resultats

lebron-james

lebron-james

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Los Angeles Lakers han vençut els Dallas Mavericks (95-108) en la jornada d’aquesta passada matinada de l’NBA. Luka Doncic ha sigut especialment desencertat i tan sols ha anotat 19 punts, dels quals nou han vingut de la línia de tir lliure.

Per la seva part, James ha acabat el partit amb 13 punts i 13 assistències, tot i que tampoc ha tingut la seva nit en tirs de camp. L’aportació anotadorad’Anthony Davis, amb 23 punts, al costat de la de jugadors secundaris com Caldwell-PopeHoward o McGee han ajudat els de Los Angeles a aconseguir la victòria. 

La ratxa dels Lakers de quatre derrotes consecutives queda enrere, sobretot després de la victòria dels de Los Angeles a la pista dels Blazers de dissabte passat.

9.000 assistències de James

El 35è aniversari de Lebron James s’ha celebrat en gran: amb victòria i aconseguint la xifra de les 9.000 assistències en la seva carrera. Amb més de 9.000 assistències i 9.000 rebots a la seva esquena, James es converteix en l’únic jugador de la història en aconseguir aquesta fita.

A més, el ‘rei’ està a uns 300 punts de superar Kobe Bryant com a màxim anotador històric en lliga regular de l’NBA. Per sobre d’ell, tan sols té tres jugadors: Kareem Abdul-Jabbar, Karl Malone i Kobe Bryant. Serà el 2020 quan James superi en punts la ‘Mamba’, qui va acabar la seva carrera amb 33,643 punts anotats.

No va ser la nit de Doncic

Doncic s’ha permès tenir un mal partit, tot i que les males actuacions de l’eslovè són l’excepció, ja que ens té acostumats a mostrar un nivell excels. En el partit jugat a l’Staples Center, Doncic ha estat malament en trets de camp, ja que va errar els sis triples que va intentar i ha acabat la trobada amb un 35,7 de percentatge de tret. No obstant, ha acabat el partit sent el màxim anotador del seu equip.

La bona defensa de James no ha permès que Doncic tingués molts espais per poder anotar i s’ha vist minvat a l’hora d’anotar. El cansament de jugar dos partits en dos dies va poder haver influït en el rendiment de l’eslovè, el qual fa pocs dies que s’ha recuperat de la seva lesió.

La sorpresa de la jornada

Notícies relacionades

Lonzo Ball, qui va ser el número dos del ‘draft’ del 2017, ha protagonitzat una exhibició en la victòria dels Pelicans davant dels Rockets. No obstant, l’equip texà ha disputat el partit sense la presència de les seves estrelles. Ni Harden, ni Westbrook ni Capela han sigut a la pista i els Pelicans ho han aprofitat per guanyar els Rockets (112-127).

El base dels Pelicans, Ball, ha estat encertat des de la línia de tres amb set triples de 12 intents i ha acabat el duel amb 27 punts, 10 rebots i 8 assistències, gairebé fregant el triple-doble.

Els Raptors del lesionat Gasol perden davant dels Thunder

La nota negativa de la jornada NBA ha sigut la derrota dels Raptors contra els Thunder. Amb l’absència de<strong> Marc Gasol</strong>, que estarà diverses setmanes allunyat de les pistes, els canadencs han sucumbit a casa seva (98-97).<strong> Ibaka </strong>ha acabat amb un doble-doble amb 12 punts i 14 rebots però el gran partit de <strong>Gilgeous-Alexander </strong>(va anotar 32 punts) ha sigut la clau perquè els Thunder s’emportessin la victòria.