L'EUROLLIGA DE BÀSQUET

Mirotic posa el morbo en la visita del Barça al Madrid

Els blaugrana esperen venjar-se de la derrota de la Supercopa

rpaniagua50882995 22 09 2019 deck  real madrid  y mirotic  bar a   deportes  a191113182121

rpaniagua50882995 22 09 2019 deck real madrid y mirotic bar a deportes a191113182121 / ACB PHOTO

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

El Barça afronta aquest dijous (21.00 hores) el seu primer duel europeu de la temporada davant elMadrid com a líder de l’Eurolliga i amb Nikola Mirotic en actitud estel·lar. L’astre montenegrí posa el morbo en un clàssic que mai deixa indiferent. La polèmica recent, amb informacions tòxiques des de Madrid sobre una presumpta mala relació entre Pesic i els seus jugadors, va revifar encara més el foc. No hi ha cap dubte que l’estrella blaugrana sortirà hipermotivada.

No serà el primer examen de Mirotic davant el seu exequip. El setembre ja va patir una esbroncada brutal a la Supercopa al Wizink Center. L’equip blanc va guanyar (89-79) amb 14 punts i 5 rebots del blaugrana. Aquest dijous tindrà una altra ocasió per exhibir-se davant una afició que ara l’odia però que abans l’idolatrava.

Intercanvi de declaracions

«Si vam aprendre alguna cosa de la Supercopa va ser que ja sabem el que ens espera. No serà nou per a nosaltres», va advertir Pesic, que confia que aquest ambient hostil pugui «motivar» encara més el seu equip. «Mirotic és intel·ligent. Sap controlar les seves emocions», va afegir el tècnic.

«Mirotic és un jugador intel·ligent, sap controlar les seves emocions», diu Pesic

«Tinc coses més importants que superar en la meva vida que el fitxatge de Mirotic pel Barça», va apuntar Pablo Laso, el preparador d’un Madrid que lidera la Lliga Endesa, però s’encalla a Europa, on ja sumatres ensopegades. El Barça només va caure a Milà. 

Higgins, en ratxa

Notícies relacionades

L’ex-NBA és el tercer millor anotador del torneig (19,14 punts), per darrere de De Colo i Shved, tots dos amb 20,86. «A Madrid parlen malament de mi perquè soc al Barça. No ho han superat i no ho superaran. Els fa mal», va reflexionar Mirotic la setmana passada, ja pensant amb el clàssic.

Pesic no comptarà amb Pangos, Heurtel, Claver i Abrines per problemes físics. Higgins, amb 13 triples anotats en els seus 16 últims intents, ha de ser un altre puntal per batre els blancs.