EUROCOPA de bàsquet

L'estratosfèrica cistella de Prepelic que va donar la victòria a la Penya

Victòria contra el Darussafaka turc (85-82) amb un triple anotat des de 23 metres en l'últim sospir

jmexposito46525473 graf8212  barcelona  13 01 2019   el entrenador del divina s190120165440

jmexposito46525473 graf8212 barcelona 13 01 2019 el entrenador del divina s190120165440 / Marta Perez

1

Klemen Prepelic va anotar una cistella estratosfèrica per guanyar el partit contra el Darussafaka (85-82). L’eslovè va encistellar un triple des de la seva pròpia cistella, a una distància de gairebé 23 metres.  L’escorta, a més, va anotar nou punts en l’últim minut de joc del partit.

El Joventut va guanyar el seu segon partit consecutiu al derrotar el Darussafaka a casa. El partit, corresponent a l’Eurocup, va tenir un final de pel·lícula, amb una de les cistelles que segurament sortiran en les millors jugades de la temporada.

Amb un 82-82 al marcador, en el penúltim sospir del partit, Browne, per als visitants, va errar en l’intent de triple. El rebot el va agafar Harangody, que li va passar la pilota a Prepelic i, quan faltaven dos segons per al final, va llançar des de la seva cistella i la pilota va entrar neta. Victoria del Joventut i bogeria destada a les grades.

L’heroi del partit

L’eslovè va tenir dificultats per anotar durant el partit gràcies a la fèrria defensa dels turcs. No obstant, es va poder refer del mal partit amb el triple que va evitar la pròrroga. Prepelic va acabar el partit amb un 2/10 de tirs de camp.L’únic triple que va encistellar va ser justament el de la victòria, els altres els va fallar tots. A Prepelic li costarà oblidar el que podria ser la jugada de la seva carrera.