ELS 'PLAY-OFF' DE LA LLIGA ENDESA

El Barça busca tancar la semifinal a Saragossa

"El 2-0 ens dona molta tranquil·litat, hi anem amb confiança", assenyala Pau Ribas

lmendiola42167791 graf3880  las palmas de gran canaria  17 02 2018   el entren190610200737

lmendiola42167791 graf3880 las palmas de gran canaria 17 02 2018 el entren190610200737 / Elvira Urquijo A

2
Es llegeix en minuts

Amb ambició i confiança a parts iguals afrontarà el Barça aquest dimarts a Saragossa el tercer partit de les semifinals amb el Tecnyconta (21.00 hores, #Vamos). Després de sumar els dos triomfs al Palau, l’equip de Svetislav Pesic tindrà tres oportunitats, dues d’aquestes a la pista de l’equip aragonès, per segellar el seu bitllet a la final i lluitar per un títol que no aconsegueixen des del 2014.

“Hi anem amb confiança”, va reconèixer l’escorta blaugrana Pau Ribas. “El 2-0 ens dona molta tranquil·litat, però tenim clar que estem en una semifinal, que el Saragossa és un bon equip i que haurem de fer un bon partit si volem tancar l’eliminatòria que és el nostre objectiu. Portem molts partits aquesta temporada, i volem passar una eliminatòria que fa temps que no hem passat i en tenim ganes”.

El Tecnyconta va cedir amb molta facilitat en el primer partit (101-59), víctima d’un vendaval ofensiu dels blaugrana i especialment de Kyle Kuric, autor de 25 punts, però en la segona del Palau li va complicar la vida al quadro barcelonista. Va jugar amb cap i orgull el quadro dirigit per Porfi Fisac, que va arribar a construir avantatges de fins a 13 punts i va dominar durant 26 minuts, abans d’acabar cedint per un ajustat 76-70, fet que va provocar l’enuig de Pesic. “L’actitud de l’equip va estar a punt de la catàstrofe. La reacció en el segon temps va ser positiva, però la pròxima vegada, sinó juguem com ho vam fer durant els 20 segons minuts, serà difícil guanyar”, va afirmar el preparador barcelonista.

McCalebb, dubte

Notícies relacionades

“Vam aconseguir limitar el potencial que tenen”, va valorar Fisac, “però hi va haver una diferència notable durant el partit que són les 23 faltes d’un costat per les 11 de l’altre malgrat que ells van ser mereixedors de la victòria. Estic fotut perquè he perdut un partit tot i que orgullós dels meus jugadors. Ara queda feina a fer i no podem entregar-nos», va afegir el tècnic saragossà, que no ha aclarit encara la presència del base Bo McCalebb, absent del segon partit per lesió.   

Ribas assumeix que el Tecnyconta farà un pas endavant, però també apunta que la plantilla blaugrana es troba preparada per al repte. “Suposo que ells plantejaran coses diferents i jugaran amb més energia i agressivitat, i comptaran amb el recolzament de 10.000 persones. Però estem preparats i mentalitzats, hem de ser el Barça que ha sigut tota la temporada, seguir com en aquest ‘play-off’ en què hem fet grans partits fins i tot fora de casa”.