Laprovittola substitueix Jorge Javier Vázquez com a pregoner de les festes de maig de Badalona

El presentador no podrà ser al balcó de l'Ajuntament per motius de salut, i al seu lloc hi anirà el base argentí del Divina Seguros Joventut

joventut badalona

joventut badalona

1
Es llegeix en minuts

El base argentí del Divina Seguros Joventut Nico Laprovittola serà el pregoner de les festes de maig de Badalona el divendres 3 de maig, segons va informar aquest dimarts l’ajuntament de la ciutat.

L’esportista argentí substituirà el presentador de televisió Jorge Javier Vázquez, que per motius de salut no podrà ser al balcó de l’ajuntament a la plaça de Vila per pronunciar el pregó de les festes més populars de la ciutat catalana tal com estava previst.

Notícies relacionades

El consistori badaloní ha volgut reconèixer "els indubtables mèrits esportius" del jugador, així com posar de relleu "el valor del compromís, l’esforç, el lideratge i la connexió aconseguida amb el club i la ciutat", segons diu el comunicat de l’ajuntament.

Malgrat que només fa 15 mesos que Laprovittola juga a Badalona, el consistori de la ciutat considera que la imatge "positiva" del jugador s’associa "indefectiblement" amb la ciutat.