LES REACCIONS AL TRIOMF COPER

Pesic: "Jo crec que no és l'últim trofeu"

"Ha sigut un triomf de l'esperit, hem competit fins al final fins i tot jugant malament l'últim quart", confessa Pau Ribas

jdomenech42167786 graf3887  las palmas de gran canaria  17 02 2018   el entren180218204540

jdomenech42167786 graf3887 las palmas de gran canaria 17 02 2018 el entren180218204540 / Elvira Urquijo A

2
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

"Estic emocionat per aquest triomf". Svetislav Pesic, l'heroi del Barça de bàsquet, no podia ni articular les paraules. "Ja veus com estava l'equip, mira quina motxilla portàvem. Era bastant fotuda, però hem demostrat com és aquest equip", ha indicat Pierre Oriola, l'home que va arribar del València després de conquistar la Lliga. "He aconseguit dos dels tres títols que hi ha a Espanya", ha dit el nou pivot blaugrana just abans que Juan Carlos Navarro, el capità del Barça, aixequés la Copa del Rei tancant tres anys en blanc.

Però va ser al vestidor, i ja amb Josep Maria Bartomeu a l'interior, celebrant el títol, quan Pesic va deixar un contundent missatge: "Jo crec que no és l'últim trofeu", ha revelat l'entrenador serbi, que als seus 68 anys ha canviat la depressió blaugrana per una Copa deliciosa. "Ja sabeu com és el 'coach' Pesic", ha recordat Bartomeu indicant que coneixia el tècnic des de "fa 15 anys". Per això, el president va ser contundent: "Així és el 'coach', així és Pesic".

"Jugamos contra Vitòria, el millor equip del moment a Espanya. Jugamos contra Gran Canària en su casa. Jugamos contra el Madrid. Solo ens jugamos contra Golden State" (Pesic)

I el 'coach Pesic' no ha deixat de tenir frases genials al vestidor: "Hem jugat contra Vitòria, el millor equip del moment a Espanya. Hem jugat contra Gran Canària a casa seva. Hem jugat contra el Reial Madrid. Només no hem jugat contra Golden State", ha dit Pesic entre els somriures dels jugadors i, per descomptat, del mateix Bartomeu.

Notícies relacionades

"Ha sigut un triomf de l'esperit, hem competit fins al final fins i tot jugant malament l'últim quart. Jugant horrible", ha recordat Pau Ribas, l'escorta del Barcelona, encara esbufegant alleujat per l'última jugada del partit en què el Madrid va tenir fins a tres opcions de forçar la pròrroga o fins i tot de guanyar el partit. "És difícil aconseguir un títol perquè teníem davant al campió de les quatre últimes Copes. Hem sabut lluitar, hem sabut creure", ha comentat Víctor Claver.

"En una setmana ha canviat tot, el nostre nou entrenador ha aportat ordre" (Hanga) 

"En una setmana ha canviat tot. El nostre nou entrenador ha aportat ordre, ens queden quatre mesos per lluitar per la Lliga", ha afirmat Adam Hanga, que ha aportat 12 punts decisius per trencar una tendència negativa. "Hem lluitat fins a l'últim moment dels tres partits. Hem sabut capgirar la final, hem tingut l'última pilota per poder guanyar-la. Estic orgullós del treball dels nois, ha sigut magnífic. Però he de donar-li l'enhorabona al rival i felicitar-lo", ha reconegut Pablo Laso, el tècnic del Madrid, que ha perdut la seva primera final de Copa. Havia guanyat les cinc anteriors. Però en la sisena ha topat amb Pesic.