Jocs

Rudy Fernández: "Ara mateix m'hi pensaria bastant abans d'anar a Rio"

L'aler balear s'uneix a Pau Gasol en el temor d'assistir als Jocs per la incertesa sobre el virus Zika

 

  / ALBERTO NEVADO / FEB

1
Es llegeix en minuts

Rudy Fernández, aler mallorquí del Reial Madrid, va afirmar que "ara mateix s'hi pensaria bastant" abans d'assistir als Jocs de Rio 2016 per l'amenaça del Zika, ja que va valorar que "hi ha molta incertesa" sobre el virus i la seva possible durada. El balear s'uneix així a les recents declaracions de Pau GasolPau Gasol, valorant que el de Sant Boi "té moltíssims contactes, moltíssims amics i en aquest sentit, ell sap que és bastant perillós".

El jugador no va voler donar una data per decidir la seva assistència o no als Jocs, ja que "depèn de com vagi arribant la informació. És un virus molt important, encara no se sap si pot durar tres mesos, sis mesos, tota la vida...", va declarar Fernández durant la presentació de la campanya 'Frutitour', de la qual és padrí, en favor dels bons hàbits de salut. "Nosaltres naturalment que volem jugar uns Jocs, però primer s'han d'avaluar tots els riscos i si se segueixen donant aquestes notícies que està tan malament el tema, doncs potser sí que em plantejaria no anar-hi".

CANVIAR ELS JOCS

Notícies relacionades

Rudy va revelar que va tenir ocasió d'estar amb l'actriu Nerea Barros, a la qual li van diagnosticar el virus al gener, i que ella li va comentar que va passar la malaltia "i que no havia tingut gaires seqüeles", però va advertir que no es va informar molt sobre aquell cas. "Al final no són només els esportistes, sinó els aficionats que vinguin. Hem d'estar segurs que no hi ha cap risc per a ningú", va ressaltar, afegint que si hi hagués "algun dubte" repecte del virus, la seva parella Helen Lindes "es quedaria a Espanya". 

Rudy, que ja està a disposició de Pablo Laso per al primer partit de semifinals de l'ACB contra el València Basket, va opinar que li semblaria "espectacular" canviar d'ubicació un esdeveniment d'aquestes característiques. "Seria moure totes les competicions de tots els esports i seria difícil... Però jo no sóc qui per prendre aquesta decisió i nosaltres el que volem és que es parli clar i que siguin sincers amb nosaltres", va agregar.