31 maig 2020

Anar al contingut

Shermanidi es mostra imparable davant el FIATC Joventut

L'ICL Manresa cau a Saragossa en un duel per allunyar-se del descens

Shermanidi es mostra imparable davant el FIATC Joventut

Borja Nolla

El MoraBanc Andorra va trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives amb una victòria convincent davant el FIATC Joventut (96-65), al qual  va desarborar amb la superioritat del pivot georgià Giorgi Shermadini a la zona (26 punts i 36 de valoració) i molt encert des del triple (10 de 19).

Els dos equips van arribar amb números molt similars al partit, però l'equip de Joan Peñarroya es va quedar, al final, a només quatre punts de la seva victòria més àmplia a la Lliga davant una Penya que no va poder comptar amb Rakovic ni amb Brandon Paul, lesionats.

El partit es va moure sobre aquests paràmetres d'equilibri fins al descans (41-38), amb un inspirat Mallet estirant el seu equip, i un Andorra que alternava fases de lucidesa amb moments d'embús.

L'enfonsament de la Penya a la segona part, no obstant, va donar pas a un canvi radical del guió. Sense encert des de la línia del triple, l'equip de Maldonado es va desconnectar i va acumular errors i pèrdues, mentre l'Andorra va trobar bons tirs i va poder desplegar-se en el contraatac.

Els 12 punts d'avantatge de l'Andorra al final del tercer acte (65-53) es van ampliar en l'últim, amb els jugadors de Peñarroya afinant des del perímetre i Shermanidi marcant diferències dins de la zona d'un Joventut superat, que va encaixar 31 punts en l'últim quart.

Morabanc Andorra: Schreiner (9), Navarro (12), Betinho (12), Bogdanovic (13), Shermadini (26) -cinc inicial- Stojanovski (7), Jones (4), Pino (2), Clark (5), Holt (2), Niang (4) i Schneider (-).

FIACT Joventut: Mallet (14), Vidal (9), Abalde (9), Suton (4), Miralles (10) -cinc inicial- Nogués (3), Llovet (5), Drame (3), Ventura (3), Sàbat (5) i Sans (-).

PÈSSIM FINAL MANRESÀ

Després de donar rèplica durant 30 minuts al CAI Saragossa, l'ICL Manresa va viure un malson en l'últim quart i va perdre amb contundència (82-65) un duel entre dos equips que intenten allunyar-se de la zona de descens i que té un valor capital per al quadre d'Andreu Casadevall. Per a l'equip d'Ibon Navarro, la derrota suposa un nou pas enrere que complica el seu futur

Les forces de l'equip manresà van aguantar fins al minut 28 (empat a 52) però després van començar a flaquejar, sobretot pel pas endavant del CAI en defensa, i el protagonisme ofensiu de Jelovac, cosa que va enfonsar les últimes opcions manresanes.

CAI Saragossa: Bellas (13), Linhart (2), Benzing (6), Fotu (8), Norel (4) -cinc inicial- Pere Tomas (8), Kravtsov (11), Jelovac (14), Henry (14), Sastre (2) i Sergi García (-).

ICL Manresa: Foster (8), Simon (12), Grigonis (6), Auda (11), Musli (12) -cinc inicial- Sandul (6) Alex Hernández (4), Juan José García (-), Flis (2) i Jarmaz (4).