El Barça no està entre els favorits a la 'final four'

Una enquesta entre els mànagers generals dels equips europeus situa el Madrid com el principal candidat

El madridista Sergio Rodríguez intenta superar el blaugrana Lampe en la passada Supercopa.

El madridista Sergio Rodríguez intenta superar el blaugrana Lampe en la passada Supercopa. / ADRIÁN RUIZ (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Barça no apareix entre els favorits per arribar la 'final four' de l'Eurolliga, segons el resultat d'una enquesta realitzada per l'Eurolliga entre els responsables esportius dels diferents equips que integren la competició.

L'equip de Xavi Pasqual apareix el cinquè en la llista dels candidats, per darrere de Reial MadridCSKA Moscou (tots dos amb un 95,83% dels vots), el vigent campió, Olympiacos (91,6%) i el Fenerbahçe (87,5%). El Barça és cinquè, amb un 25%.

L'enquesta, realitzada al final de la fase regular i abans de l'inici del Top 16, considera que el Reial Madrid és l'equip més divertit per seguir com a espectador, amb un 70,82% dels vots rebuts, i el segon és el Lokomotiv Kuban, amb un 8,3%, sorprenentment per davant del Barcelona (4,17%), Fenerbarhçe, Bayern Munic i Olympiacos.

Obradovic, el millor

Notícies relacionades

També es considera l'equip madridista com el rival més exigent (37,5%) per davant de l'Olympiacos (29,1%), i Fenerbahçe (12,5%).

Obradovic, finalment, és el tècnic més ben valorat de la competició (58,3%), per davant de Pablo Laso (25%) i del tècnic de l'Olympiacos, Giorgos Bartzokas (8,3%).