BARCELONEJANT

Ple de vips entre tennistes

L’Open Banc Sabadell va reunir executius, empresaris i el que queda de la ‘beauty people’ de Barcelona. Prop de 600 persones van participar en un acte solidari contra el càncer.

Ple de vips  entre tennistes

Joan Vehils

3
Es llegeix en minuts
Joan Vehils

Dimecres van eliminar Rafa Nadal del Barcelona Open Banc Sabadell, però cap dels convidats al village de l’endemà es va donar de baixa. El tennis adquireix un segon pla per als assistents vips. Deixar-se veure és gairebé més obligat entre els executius, empresaris i el que queda de la beauty people de Barcelona que veure un partit. Els que millor interpreten el paper del patrocini i compleixen amb exemplaritat el seu paper de relacions institucionals són els representants de Banc Sabadell. Des del seu president Josep Oliu, al CEO César González-Bueno, passant pel director general Carles Ventura; el director Territorial Xavier Comerma, i el subdirector i director de Relacions Institucionals Álvaro Echevarría. És veritat que aquest any s’han trobat a faltar alguns periodistes rellevants, però per l’estand del Sabadell passa el millor de la societat civil catalana.

Ple de vips entre tennistes /

Tot i que la seva agenda sigui impossible, Oliu i González Bueno no tenen un no per a ningú. El primer encara més des que també va assumir la presidència de la fundació del banc, i el segon en la seva entregada faceta de pare. El cap de setmana anterior va tenir temps per anar amb bicicleta per la carretera de les Aigües al costat de la seva filla i el gos. Vaig coincidir també amb la partner de Headland Consultancy i dona del CEO del Sabadell, la simpàtica executiva Pilar Teixeira.

Qui sempre arrasa al Godó és el president del Barça, Joan Laporta. Va arribar amb Manana Giorgadze y Enric Masip i més tard, després d’esquivar periodistes, caça-selfies i abraçafanals, va compartir taula i rialles amb Javier Godó, Josep Maria Xercavins, Pau Relat Màrius Carol i la presidenta de Barcelona Global Maite Barrera.

Hi era també la vicepresidenta de la Generalitat Laura Vilagrà amb el seu secretari de Mitjans de Comunicació Marc Batallé. Vilagrà, per cert, és una bona esportista. Practica natació diàriament i no se li dona malament el tennis. A l’interior del restaurant hi havia el regidor d’esports David Escudé, que aquell dia celebrava el seu aniversari, i el vicepresident del FC Barcelona i propietari del Grup Clipper’s Juli Guiu. Aquest últim semblava el nòvio de la festa. Totes les taules requerien la seva presència. Uns per saludar-lo i altres per demanar-li entrades.

La nit contra el càncer

Dimecres feia fred i així s’apreciava en els assistents a la Nit Solidària contra el Càncer que es va celebrar al Poble Espanyol de Montjuïc. Prop de 600 persones i una recaptació rècord de 345.000 euros. El president de l’Associació Contra el Càncer a Barcelona Laureano Molins, va rebre un per un els convidats. En el seu discurs va destacar el repte d’aconseguir per a l’any 2030 la supervivència del 70% dels malalts de càncer. Una feina impagable la que fa aquesta associació.

Entre altres personalitats, van ser-hi la presidenta del Parlament Anna Erra, el conseller Carles Campuzano, la sempre alegre i elegant tinent d’alcalde de Barcelona Maria Eugènia Gay, el polític de Ciutadans Carlos Carrizosa i el secretari general de Vox Ignacio Garriga. Aquest últim va posar somrient en el photocall. No s’ho va perdre el president de Foment, Josep Sánchez Llibre, a qui també vam veure en el tennis, però que aquesta vegada no va poder assistir amb el seu germà Dani per culpa d’una lesió al peu. Va ser un èxit. Al final, els The Tutsies van animar la festa.

Notícies relacionades

Oxfam està d’inauguració

Oxfam Intermón va inaugurar aquesta setmana la seva primera The Feel Good Store a Espanya, al carrer Gran de Gràcia de Barcelona. La festa d’obertura va ser amb una desfilada de la nova col·lecció de Veraluna, la marca de moda de comerç just de l’organització. Va ser un èxit per la idea per si mateixa i pel treball realitzat. No hi ha acte que no sigui un èxit si hi assisteix Judit Mascó. Si a més ho fa amb altres col·laboradors de l’organització com Ona Carbonell i Verónica Blume encara arriba a més ressonància. The Feel Good Store és un nou concepte de botiga que proposa cuidar-se triant productes que tenen un impacte positiu per a les persones i el planeta.