Tancat un ‘after’ a BCN per acumular denúncies per soroll i baralles a trenc d’alba

La Guàrdia Urbana precinta l’establiment durant almenys tres mesos, després d’haver acaparat queixes dels veïns del Camp de l’Arpa.

El after de la calle Còrsega que la Guardia Urbana de Barcelona ha precintado por tres meses.

El after de la calle Còrsega que la Guardia Urbana de Barcelona ha precintado por tres meses. / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
Jordi Ribalaygue
Jordi Ribalaygue

Periodista

Especialista en Barcelona i àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Guàrdia Urbana va precintar ahir al matí un after al barri del Camp de l’Arpa, a Barcelona, que acumula queixes i denúncies per sorolls i baralles a altes hores de la matinada. L’establiment, situat en un baix del número 644 del carrer Còrsega, acapara procediments sancionadors per diverses infraccions i un expedient del districte de Sant Martí, que insta el negoci a mantenir-se tancat entre les 06.00 i les 08.00 hores. El tancament és provisional per tres mesos, assenyalen els veïns, partint de l’avís que han rebut de la Guàrdia Urbana.

Notícies relacionades

Segons els mateixos residents, l’ordre que prohibeix el local estar obert entre les sis i les vuit del matí és efectiva des de fa un parell de setmanes. Tot i això, l’after ha continuat rebent clients aquest dissabte a trenc d’alba, asseguren els habitants de la zona. "Uns veïns han trucat per uns sorolls al local abans de les vuit. A aquella hora, hi havia un desplegament de tres vehicles de la Urbana", expliquen al carrer.

L’Ajuntament assenyala que el local d’oci és focus habitual de molèsties. Veïns del Camp de l’Arpa comenten que la Guàrdia Urbana ha augmentat la vigilància de l’establiment durant les últimes setmanes. D’acord amb la versió dels habitants d’aquest lloc de la ciutat, els agents han comunicat que la clausura del local s’allarga durant 89 dies.

Temes:

Barcelona Focus