Els ‘selfies’ inunden el passeig de Gràcia

Dues patrulles de la Urbana amb moto i una altra amb cotxe informaven ahir del risc d’envair la calçada

Els ‘selfies’ inunden el passeig de Gràcia

el periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb dues patrulles amb moto i una altra amb cotxe circulant amunt i avall del passeig de Gràcia, la Guàrdia Urbana es va limitar ahir a advertir a la gent que es parava al mig dels passos de vianants per fer-se fotos amb els exitosos llums nadalencs que decoren la gran avinguda barcelonina.

Notícies relacionades

Amb menys passejants que dissabte, ahir la Urbana no va haver d’arribar a l’extrem d’acordonar amb cintes plàstiques els arbres dels laterals del passeig de Gràcia per evitar que travessessin l’avinguda per punts que no són els senyalitzats, i intervenint amb agents uniformats en aquests passos de vianants per evitar que els vianants s’aturessin al mig de la calçada per aconseguir fotografies amb els llums de Nadal.

L’èxit de la il·luminació nadalenca del passeig de Gràcia ha tingut com a efecte secundari una situació perillosa per als vianants i molesta per als conductors de cotxes i autobusos. Amb els semàfors de vianants en verd, la calçada passa a ser ocupada per passejants desitjosos de penjar la imatge a les xarxes socials: i alguns d’ells encara continuen allà quan el seu semàfor passa a vermell i els vehicles intentar reprendre la seva marxa. Segons TV-3, l’ajuntament assegura que "la situació està controlada amb aquestes mesures", però es demana "prudència a la ciutadania". Les mateixes fonts recorden que és necessari respectar la senyalització, especialment els semàfors..