Lluís Rabell deixa l’Ajuntament de Barcelona «algunes setmanes» per passar per quiròfan

ACN

1
Es llegeix en minuts
Meritxell M. Pauné

El regidor del grup socialista Lluís Rabell ha anunciat per sorpresa aquest dimarts que deixa temporalment les seves responsabilitats com a regidor del govern de Barcelona per afrontar una operació d’urgència i tractament posterior. El regidor dirigeix actualment el districte d’Horta-Guinardó i les àrees d’Educació, Persones Grans i Pla de Barris.

Notícies relacionades

En dues publicacions a la xarxa social X (abans Twitter) ha explicat que «una visita mèdica rutinària» li ha detectat «una presència no desitjada» en l’organisme i que ha de passar per quiròfan per a una extirpació «sense dilació». A més de l’operació d’urgència haurà de «seguir un tractament reglat». Portarà el seu cas l’Hospital Clínic, ha detallat.

Per això, anuncia que «durant algunes setmanes» deixarà les seves responsabilitats a l’Ajuntament de Barcelona per concentrar-se en la recuperació. Traspassarà les diferents funcions que exerceix en companys de govern, gerents i col·laboradors, ha dit. Rabell, de 69 anys, és traductor de professió i ha sigut molts anys activista veïnal. Va ser president de la FAVB del 2011 al 2015, càrrec que va deixar per ocupar una acta de diputat al Parlament de Catalunya els dos anys següents a les files d’En Comú Podem. Es va distanciar progressivament del partit morat fins a fitxar per al PSC, que el va incloure en la llista electoral de les eleccions del maig com a número 7 de Jaume Collboni, en condició d’independent.