Desmantellada una plantació de marihuana al barri del Besòs de Barcelona

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
Jordi Ribalaygue
Jordi Ribalaygue

Periodista

Especialista en Barcelona i àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un operatiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana ha desbaratat una plantació de marihuana oculta al barri del Besòs i el Maresme, al districte de Sant Martí, a Barcelona. L’operació es va llançar aquest dilluns a la tarda i es va saldar amb una persona detinguda. Se l’acusa de delictes contra la salut pública i frau del fluid elèctric.

Notícies relacionades

L’arrest es va produir a les 14.45 hores i l'escorcoll en un immoble de la zona es va practicar una hora més tard, precisen els Mossos. El cos ha informat que, en la intervenció, es van requisar 18,6 quilos de cabdells i 166 plantes de marihuana, entre altres drogues. També s’han decomissat 60 grams d’haixix, cinc grams d’èxtasi i cinc més de metamfetamines.

Al seu torn, la policia va localitzar 4.700 euros en efectiu i documentació diversa. Els Mossos afegeixen que s’han confiscat material i instal·lacions que es feien servir per cultivar i manipular els estupefaents per després vendre’ls al mercat negre. Entre d’altres, es van trobar tres bàscules de precisió. Els agents han desmantellat la infraestructura amb què presumptament es furtava subministrament elèctric amb què nodrir la plantació.