Les obres del tramvia a la Diagonal obliguen a tallar una part del passeig de Sant Joan

Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres del tramvia a la Diagonal de Barcelona obligaran aquest cap de setmana i el que ve a tallar parcialment a la circulació en un tram del passeig de Sant Joan. El motiu són els treballs de canalització vinculats a la connexió d’aquest mitjà de transport. L’afectació de dissabte serà diferent de la de diumenge.

Aquest dissabte, els treballs estaran centrats a la banda Besòs del passeig de Sant Joan amb el carrer Mallorca. Això suposarà el tall total en el sentit de pujada que obligarà a desviar tots els vehicles pels carrers de València, Roger de Flor i Provença. També afectarà el carril bici.

Diumenge l’afectació serà diferent. Llavors els treballs se centraran a la banda Llobregat i comportaran el tall total en el sentit de baixada del passeig. Això farà que els cotxes es desviïn pels carrers de Provença, Bailèn, Diagonal i València. Un cop més, les bicis tampoc podran circular.

Notícies relacionades

La setmana vinent tornarà a passar el mateix, però aquest cop només diumenge. Això sí, aquest dia es treballarà a les dues bandes de la calçada i, per tant, es tallarà la circulació també en els dos sentits, el de pujada i el de baixada.

Els talls, a més, modificaran el recorregut d’autobús de la línia V19, que veurà com les parades de Sant Joan amb València i la plaça Mossèn Jacint Verdaguer quedaran anul·lades.