Col·lisió

Mor un motorista després de xocar amb un cotxe a la Ronda Litoral

Mor un motorista després de xocar amb un cotxe a la Ronda Litoral
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 62 anys va morir després de tenir dijous a la tarda un accident de trànsit a la Ronda Litoral (B-10), a l’altura de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). El sinistre, entre un cotxe i una motocicleta, es va reportar a les 19.46 hores, ha informat aquest dilluns el Servei Català de Trànsit.

Encara s’estan investigant les causes de l’accident, que va involucrar una col·lisió entre el vehicle i la motocicleta. Com a conseqüència de l’impacte, el motorista va patir ferides greus i va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge, on va morir més tard. La víctima va ser identificada com un home d’inicials M. B. V. i resident a l’Hospitalet de Llobregat.

En resposta a l’incident, diverses unitats dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van activar.

Notícies relacionades

Amb aquesta víctima, ascendeix a 127 el nombre de persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya des d’inicis de l’any, segons dades provisionals, amb 44 d’aquestes víctimes sent motoristes.

A través d’un comunicat, el Servei Català de Trànsit recorda a les famílies i persones afectades per accidents de trànsit que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) està disponible durant tot l’any. Ofereix orientació i informació sobre els procediments posteriors a l’accident, així com detalls sobre els recursos disponibles i els drets emparats per la legislació vigent. A més, brinda suport psicològic en situacions d’accidents de trànsit. El SIAVT es troba a disposició a través del número de telèfon gratuït 900.100.268.