13.500 d’inscrits

FOTOS i CLASSIFICACIONS | Abdessamad Oukhelfen Ben Haddou i Laura Rodríguez s’emporten una multitudinària Cursa de Bombers 2023

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Abdessamad Oukhelfen Ben Haddou i Laura Rodríguez han guanyat aquest dissabte la Cursa de Bombers 2023. La meteorologia ha acompanyat –dia tapat, poc vent i temperatura suau–, així que ha sigut una jornada ideal perquè la carrera fos ràpida i que es batessin moltes marques.

En categoria masculina, el corredor Abdessamad Oukhelfen Ben Haddou ha parat el crono en uns de formidables 28 minuts i 42 segons. Després ha arribat Mohamed El Ghazouany, amb un temps de 28 minuts i 55 segons, i completant el podi s’ha situat en tercera posició Ibrahim Ezzaydouni Ben Abdeljalil, que ha tardat 29 minuts i 05 segons.

En la categoria femenina, la victòria ha caigut del costat de Laura Rodríguez que ha completat els 10 quilòmetres d’aquest nou recorregut amb un temps de 34 minuts i 13 segons. En segona posició, Cristina Silva Feliu amb un crono de 34 minuts i 27 segons. La tercera ha sigut Douae Ouboukir, amb un temps de 34 minuts i 31 segons.

Junt amb la Cursa El Corte anglès, la Cursa de la Mercè, la Jean Bouin i La Cursa dels Nassos, la Cursa de Bombers curulla un pom de proves massives de 10 quilòmetres de Barcelona que any rere any tenen un gran poder de convocatòria. I en el cas de la dels bombers, aquest any torna a prendre impuls participatiu amb un augment del 15% d’inscrits i ja a prop del 40% de corredores.

Així, aquest diumenge, 22 d’octubre, en la seva 24a edició, una marea groga ha disfrutat trotant per les principals i més cèntriques avingudes de la capital catalana en un nou circuit que manté bastant bé els senyals de l’anterior tot i que, no es pot negar, que la pèrdua momentània, per obres, del pas per la Via Laietana –una baixada cap a meta que tothom gaudia donant-ho tot– es troba a faltar.

Tot i així, una festa esportiva la que han tornat a aconseguir oferir els organitzadors de Seven Mila que ha tingut la presència de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, a la sortida de la prova.

Busca’t a les fotos

Notícies relacionades

A EL PERIÓDICO t’oferirem al llarg del matí una extensa fotogaleria que recull els millors moments de la competició esportiva i, també, de tots els corredors populars que s’han col·locat el dorsal al pit per disfrutar de l’ambient festiu i saludable d’una de les proves més multitudinàries de la ciutat.

A més pots consultar aquí els resultats de la carrera.