Els millors llocs per veure la Cursa de Bombers 2023 de Barcelona aquest diumenge

Jordi Cotrina

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Cursa de Bombers estrena aquest 2023 un nou recorregut que, per primera vegada, passarà pel barri del Poblenou en una edició de gran participació amb més de 13.500 corredors convocats a penjar-se el dorsal, cordar-se les vambes i recórrer els 10 cèntrics quilòmetres que formen aquesta prova que ja va per la 24a edició, fet que suposarà un increment del 15% respecte a l’any passat.

Els participants partiran aquest diumenge a les 9.00 des del passeig Picasso, on és situada la línia de sortida i la de meta. Per a aquells que aniran a acompanyar els corredors des de la barrera i els barcelonins que no es volen perdre aquesta marea groga dominical, els proposem els millors llocs des d’on poden veure passar la cursa.

El grup de bombers participants en el primer quilòmetre de carrera durant la 23a edició de la Cursa de Bombers. /

Jordi Cotrina

Estàtua de Colom

Un dels emplaçaments més emblemàtics de la ciutat i dels més fotografiats pels turistes. Per aquí passaran els corredors al cap de poc de començar, sobre el quilòmetre 1,5 de cursa i podràs veure passar la gran marabunta, des de la primera tanda de bombers que fan d’avançada, fins als favorits de la carrera, que els segueixen, així com la resta de participants.

Plaça Universitat de Colom

Meitat de carrera, els corredors transiten per l’ampla calçada central de la Gran Via i aquí podràs començar a divisar els teus corredors perquè el pilot ja va més estirat. Recorren una avinguda emblemàtica fins que després arriben a Arc de Triomf i aquí ja hi ha a prop la meta.

Cursa Mercè 2023 /

David Jiménez

Arc de Triomf

Notícies relacionades

La que serà el març del 2024 la nova meta de la Marató de Barcelona, en la Cursa de Bombers és el pas pel quilòmetre 7,5, en un tram de desnivell favorable amb els corredors baixant per passeig Lluís Companys. Si no et vols moure gaire durant la carrera és un lloc ideal on et pots quedar ja d’inici perquè baixant 200 metres fins a Pujades tornaràs a veure passar els corredors arribant a meta.

Parc de la Ciutadella

Si et situes en l’accés del passeig dels Til·lers podràs veure la sortida dels corredors. I si després puges fins a l’accés de Pujades amb passeig Lluís Companys els veuràs en el km 9,7. El que es diu ‘matar dos pardals d’un tret’.