Clausura preventiva

Tancat sine die un edifici públic de Trinitat Vella per la presència d’una substància tòxica

El Centre de Vida Comunitària de Trinitat Vella està tancat al públic des de finals de gener i no té data de reobertura

Tancat sine die un edifici públic de Trinitat Vella per la presència d’una substància tòxica
1
Es llegeix en minuts
ACN

El Centre de Vida Comunitària de Trinitat Vella, un edifici municipal que aglutina diferents serveis socials, està tancat al públic des de finals de gener i no té data de reobertura prevista.

Ho va avançar ‘TOT Barcelona’ i ho han confirmat a l’‘ACN’ fonts municipals. L’equipament es va clausurar de manera preventiva després que diversos empleats manifestessin que presentaven símptomes d’irritació. Tècnics municipals van analitzar l’espai i van detectar una substància tòxica, el formaldehid.

L’executiu local va afirmar que els nivells localitzats estan per sota del que marca l’estàndard. No obstant, com que es tracta d’un edifici municipal, s’ha decidit mantenir-lo tancat fins que les lectures mostrin valors pròxims a zero.

Actuacions preventives i correctores

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Barcelona ha explicat que per reduir aquests nivells s’estan realitzant diferents actuacions preventives i correctores com la revisió de les instal·lacions de climatització i ventilació del centre. A més, han indicat que també es duen a terme mesuraments periòdics de control.

Mentre el Centre de Vida Comunitària de Trinitat Vella no reobre les seves portes, els serveis que s’hi prestaven es mantenen repartits en altres edificis municipals del districte.

Temes:

Barcelona