Concurs de decoració

Mapa dels carrers adornats a les festes de Sants 2023 a Barcelona

Mapa dels carrers adornats a les festes de Sants 2023 a Barcelona

ALVARO MONGE (EPC)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S’acosta la data més esperada per al barri de Sants: la festa major. Les festes de Sants són unes de les més emblemàtiques de Barcelona i aquest 2023 tornaran a sorprendre els seus visitants amb el popular concurs dels carrers engalanats.

La competència entre els carrers d’aquest barri s’aprecia en la cura que hi ha darrere de cada detall ornamental, des de la col·locació de les primeres garlandes fins a completar-se les decoracions que confeccionen artesanalment els veïns.

Per trobar els carrers engalanats, EL PERIÓDICO ofereix un mapa perquè pugueu visitar-los tots durant les dates de les festes. En la mateixa infografia s’hi poden ubicar els lavabos, el punt lila d’atenció de violències masclistes i els principals escenaris de la celebració.

Notícies relacionades

L’últim carrer coronat com a guanyadora amb la millor decoració de Sants va ser Alcolea de Baix amb la seva temàtica titulada ‘La Biblioteca Perduda’. Inspirada en els temples retratats en la franquícia cinematogràfica ‘Indiana Jones’, el carrer va guanyar aquest premi amb 408 vots. Aquest any es convertirà en un eix cronològic de la història pel qual es podrà passejar. A través de fets històrics s’arribarà al que els veïns interpreten com un futur.

Altres temàtiques com ‘Inundat a causa del canvi climàtic’, ‘Origami japonès’ i ‘Stranger Things’ també es podran visitar durant les dates de les festes als carrers Papin, Sagunt i Finlàndia.