Mobilitat

Com arribar a les Festes de Gràcia 2023 a Barcelona: línies de metro, bus i FGC

Com arribar a les Festes de Gràcia 2023 a Barcelona: línies de metro, bus i FGC

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Del 15 al 21 d’agost, la Vila de Gràcia de Barcelona celebra la seva popular festa major, que reunirà milers de visitants pels seus carrers i places originalment decorades. Amb motiu d’aquesta celebració, quedarà restringida la circulació dins d’aquest barri i l’Ajuntament de Barcelona ha recomanat utilitzar el transport públic o caminar per arribar fins allà.

A continuació t’expliquem com pots arribar a les festes de Gràcia amb metro, bus i FGC.

Metro

Pel que fa al metro, el més convenient és agafar la Línia 3 (verd) i baixar a l’estació de Fontana. Altres opcions són agafar la L4 (groga) fins a Joanic, o la L5 (blava) fins a Verdaguer. El metro de Barcelona oferirà servei ininterromput divendres 18 i dissabte 19 d’agost.

Bus

Notícies relacionades

També és possible arribar a Gràcia amb autobús amb les línies 22, 24, 27, 39, 45, 47, 55, 87, 92, H6, H8, V17, D40, i les nocturnes N0, N4 i N6 de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

FGC

Aquest any serà una mica més complicat arribar a Gràcia amb els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), i és que les línies S1, S2 i L12 tenen el seu servei interromput entre les estacions de Gràcia i Sarrià. Per aquesta raó, s’ha habilitat un servei alternatiu d’autobús que cobreix aquesta ruta per la Via Augusta. Sí que podran arribar fins a Gràcia amb FGC els passatgers de la línia L7 i tots els viatgers que surtin des de plaça Catalunya.