1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones a Salt (Gironès) després de robar un maletí amb joies i rellotges de gamma alta a l’aeroport del Prat. Segons avança ‘La Vanguardia’ i va confirmar l’ACN, els fets es van produir dimecres a la tarda. Al bolso hi havia objectes per valor de més de 8,5 milions d’euros, i els lladres el van agafar de la zona de facturació de la companyia Emirates; després, van fugir amb un cotxe llogat.

Notícies relacionades

A partir de les gravacions de les càmeres de l’aeroport, es va identificar els dos autors i com pujaven a un cotxe llogat per fugir amb el botí. L’actuació ràpida dels Mossos va permetre que una patrulla de Trànsit de Girona localitzés el vehicle, detingués els dos ocupants i així recuperessin el maletí intacte.

A l’interior de la bossa hi havia objectes de valor com un anell de diamants de 4,5 milions d’euros, un fermall Chanel de 750.000 euros i unes arracades també de diamants de gairebé 500.000 euros. Quant als rellotges, constava un Bulgary de 800.000 euros i un Chopard de 45.000, a més de 10.000 euros en efectiu, entre d’altres.