1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les estacions de Barceloneta i Ciutadella/Vila Olímpica de la línia L4 del Metro de Barcelona tornaran a funcionar amb normalitat dimarts, dia 1 d’agost, després de més d’un mes tancades per obres. Es reduirà, així, el tram afectat pel tall de la línia groga, que ja només serà de Barceloneta a Verdaguer.

Així ho ha informat aquest divendres la presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Laia Bonet, que ha agraït en roda de premsa la comprensió dels ciutadans amb aquestes obres, que permetran renovar sis quilòmetres de via al tram central de l’L4 del metro.

«Aquestes obres són necessàries i ens permetran tenir més fiabilitat en aquesta línia, millorar el confort del passatge i reduir les vibracions», ha considerat Bonet.

Fins al 25 d’agost

El tram que continuarà tallat, entre les parades de Barceloneta i Verdaguer, fins al 25 d’agost. Segons la presidenta de TMB, les obres van al ritme previst i els serveis alternatius de transport han absorbit el 90% del passatge durant la primera fase de les obres.

Per suplir les estacions tancades a l’L4, els usuaris disposen de les altres línies del metro, de les línies regulars d’autobús i del bus llançadora que imita el recorregut de l’L4.

Coincideixen amb el tall de tramvia

Notícies relacionades

Iniciades el 26 de juny, aquestes obres suposaran una inversió total de 16,4 milions d’euros i, una vegada finalitzades, s’hauran renovat sis quilòmetres de vies, amb 12.000 metres lineals de carril d’acer a què s’aplicaran 475 soldadures elèctriques i unes 375 d’aluminotèrmiques.

Les obres al metro coincideixen amb les obres de connexió de vies del tramvia, des de Glòries a Verdaguer, que afecten tota la línia T4 del Tram i que s’espera que finalitzin el 31 d’agost.

Temes:

Metro