Formació a l’estiu

Barcelona Activa obre un centenar de cursos per fer durant les vacances

Es poden fer presencialment o telemàticament i actualitzen coneixements, sobretot tecnològics

avicens-toms-barcelona-activa

avicens-toms-barcelona-activa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona Activa ofereix un centenar de nous cursos d’estiu per a persones que durant el període vacacional vulguin actualitzar coneixements i preparar-se per al món laboral, especialment en temes tecnològics i l’àmbit digital.

Les formacions es poden seguir presencialment des dels equipaments de ciutat i, en molts casos, també de manera telemàtica, ha informat Barcelona Activa en un comunicat aquest diumenge.

La regidora de Promoció Econòmica i Treball, Raquel Gil, ha destacat que «s’ha demostrat que una societat formada en aquells àmbits que més demanen les empreses és una societat més competitiva».

Ha defensat que Barcelona Activa ha posat a l’«abast de tota la ciutadania diferents cursos, presencials i ‘online’, per poder avançar en coneixements, tenir més bons currículums i arribar a les entrevistes de feina amb més garanties d’èxit».

Més tecnologia

Els cursos de formació tecnològica se centren en temàtiques com l’administració electrònica i gestions ‘online’ segures; intel·ligència artificial; eines que faciliten l’elaboració de textos i la creació d’imatges i els drets d’autoria i coneixements dels límits legals.

També se centren en la creació de pàgines web –des de Wordpress i ‘ecommerce’ amb Shopify a formacions de ‘big data’– i de màrqueting digital, comunicació, ‘storytelling’ i programació web.

A més, els joves es podran beneficiar de l’espai Jo+, habilitat amb dispositius electrònics, gravació de vídeo currículums i simulador d’entrevistes per preparar el currículum.

Notícies relacionades

Els punts d’informació per a l’orientació i recerca d’ocupació continuen oberts a l’estiu i diversos equipaments acolliran sessions informatives sobre els recursos de Barcelona Activa per a la recerca de feina, així com activitats per donar-se d’alta a la borsa de treball, la Plataforma Empresa-Ocupació, i accedir a les ofertes amb vacants vigents.

També estarà disponible el servei de suport psicològic per ajudar les persones que ho necessitin a l’hora d’enfrontar-se al repte de trobar feina.