Les millors imatges

FOTOS | Així ha sigut la manifestació de l’Orgull Gai del Pride 2023 de Barcelona

PROGRAMACIÓ | Programa d’activitats per a les festes de l’Orgull Gai 2023 a Barcelona

CONCERTS | Tots els concerts de l’Orgull Gai 2023 a Barcelona: lloc, dia i horaTots els concerts de l’Orgull Gai 2023 a Barcelona: lloc, dia i hora

DESFILADA | Recorregut de la manifestació de l’Orgull Gai 2023 a BarcelonaRecorregut de la manifestació de l’Orgull Gai 2023 a Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Pride Barcelona 2023 ha sorprès un any més amb imatges alegres, festives i, sobretot, acolorides. Cada any el Pride reuneix més de 380.000 persones per celebrar i reivindicar que són qui volen ser, visibilitzant pels carrers de la capital catalana totes les facetes del col·lectiu LGTBIQ+ (lesbianes, gais, persones trans, travestis, bisexuals, intersexuals, queers i altres expressions de gènere i sexualitat).

Notícies relacionades

Els concerts, la cursa de talons, tallers per als més petits i la Marxa de l’Orgull són les activitats que han marcat aquesta setzena edició i que ha brindat imatges d’allò més curioses. La rua és l’esdeveniment més esperat i massiu del Pride, una iniciativa que ja ha donat la volta al món. Ja són més de cent els països que s’han unit a aquesta tradició que cada any és més global.

Vestits cosits a mà, disfresses, accessoris de l’arc de Sant Martí i una actitud festiva i fraternal caracteritzen la manifestació de l’Orgull Gai. Per viure la desfilada des de casa en cas de no haver-hi pogut assistir o per reviure-la i buscar-se a les fotos, EL PERIÓDICO sintetitza el millor de la desfilada en aquesta fotogaleria dels assistents amb més personalitat del 2023.

Temes:

LGTBI