Renovació d’asfaltatge

Obres a Barcelona: aquests són els talls a la Ronda Litoral i a la Ronda de Dalt al juliol

Obres d’estiu a Barcelona: l’avenç del tramvia per la Diagonal estrangularà la circulació a València i Aragó

Els talls a l’L4 de metro i la T4 del tramvia alteren aquest estiu l’accés a les platges de Barcelona

Obres a Barcelona: aquests són els talls a la Ronda Litoral i a la Ronda de Dalt al juliol

JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres que s’expandeixen per Barcelona aquest estiu arriben també a la Ronda Litoral i a la Ronda de Dalt. Els dos nusos viaris que envolten la ciutat patiran talls i afectacions al trànsit durant aquest mes de juliol per renovar l’asfaltatge.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha informat aquest dimecres que els treballs per canviar el paviment s’efectuaran durant dos caps de setmana: d’una banda, el dissabte 8 i el diumenge 9 de juliol, i de l’altra, el dissabte 15 i el diumenge 16 de juliol.

Les tasques permetran remodelar 470 tones d’asfalt i es portaran a terme aquest pròxim cap de setmana des de les 22.00 hores del dissabte 8 fins a les 12.00 hores del diumenge 9. Durant aquelles 14 hores, es pavimentarà la Ronda Litoral entre les sortides 26 i 27, en sentit cap al nus de la Trinitat, així com també l’enllaç de la C-58 amb la Ronda de Dalt, en direcció cap a Montgat.

A la Ronda Litoral cap al nus de la Trinitat, es tallaran dos dels tres carrils entre els punts quilomètrics 5,0 i 3,8. Es tancaran la sortida 26, a Sant Adrià de Besòs, i la sortida 27, a la C-31. Mentre les dues sortides siguin intransitables, els vehicles es podran desviar per la sortida 30, en direcció a Bon Pastor, per canviar de sentit i prendre la Ronda Litoral en sentit Llobregat.

Així mateix, l’enllaç de la C-58 amb la Ronda de Dalt en direcció Montgat es tallarà entre les 22.00 hores de dissabte i les 12.00 hores de diumenge. Com a alternativa, els conductors hauran d’optar per la sortida 30 de la Ronda Litoral, en direcció Llobregat, per canviar de sentit.

Segon tram d’obres

La segona etapa per posar al dia l’asfaltatge tindrà lloc entre les 22.00 hores del dissabte 15 de juliol i les 12.00 hores del diumenge 16. Se substituiran 400 tones de paviment entre la sortida 27 i la 30 de la Ronda Litoral, en sentit nus de la Trinitat, i a la sortida 1 de la Ronda de Dalt, en direcció Llobregat.

Notícies relacionades

A la Ronda Litoral en direcció al nus de la Trinitat, es tallaran dos dels tres carrils entre les 22.00 hores del 15 de juliol i les 12.00 del dia 16, entre els punts quilomètrics 3,0 i 2,0. L’AMB assenyala que «quedaran habilitades totes les entrades i sortides de la Ronda Litoral».

A més, el trànsit a la sortida 1 de la Ronda de Dalt en direcció Llobregat queda interromput entre les 22.00 hores del dissabte 15 i les 12.00 del diumenge 16. Durant aquelles hores, quedarà tallada la incorporació des de la Trinitat Vella a la Ronda de Dalt. Els vehicles es podran desviar per la sortida 2 de la Ronda de Dalt, en direcció Llobregat.